![]() |
Google kupuje YouToube
koji potez : suicide
nema ravnom googleu : flyingey :) --> http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=74995 p.s. nadam se da se smije staviti link.... |
Ak imaju pare nek kupuju.
|
totalno logican potez da ostanu ispred konkurencije,,,,,, da ih je Microsoft kupio a ne google to bi bilo jako lose za google,,,,,,
|
ma sad su u svem prvi (daleko od ostalih) - pretraživanje (web,slike...) te video (prek 60%) sa YouToube-om i sa svojom uslugom "Google Video" - mada tako velkoj kompaniji i nije bil problem izdvojit tolko za kupnju...lol
|
glup potez
ne kužim zašt su ga kupili ak se youtube ne plaća to je 4 free to je ono 1 i po milijarda u imidž utučena ? omg? bolje da su meni dali 1000 dolara za pošten komp hahaha |
ha, sad im to valjda nije neki problem...lol
|
Citiraj:
|
da sam ja direktor googlea (...) isto bi kupil YouToube...jednostavno "morao" bih...kad smo vodeći budemo do kraja vodeći...lol - kolko vidim google ima profita...i do dosta...sve više i više
|
negdej sam citao da je youtube cak popularnija i cesce posjecenija stranica, da je vise utjecala na razvoj interneta od googla.... nisu to mogli trpit, da jedna tvrtka koja postoji godinu dana bude bolja od njih lol... mislim da je ovo dobar potez sto su ga kupili, samo da ne promjene previse sadasnje stanje youtouba....
|
Citiraj:
|
ajme pa kupilu su ga tako da odrze vodecu poziciju na tom podrucuju jer da nisu oni kupili bi ih ili Micorsoft ili yahoo najvjerojatnije Microsoft i onda bi google video bio "down under" , , , , bez obzira na to sto je google kupio you tube to se manje vise nista nece mjenjati jos ovujek ce ga voditi njegovi osnivaci zadrzat ce svoje ime i sve kao da se nista nie promjenilio,,,,,,,
kad google nesto kupi oni to ne uniste nego poboljasju :D |
Citiraj:
Ma nije vijest to što su oni kupili YouToube, nego što su dečki počeli raditi u nekakvoj trošnoj garaži prije 2 god. sa 0 dolara u džepu a sada su okrenuli 1.6 mil. dolara, to je vijest http://www.todojuegos.com/modules/Fo.../gathering.gif Imam prijedlog, tko će otvoriti stranicu sa mojom malenkosti, tema: Istrošene slike i filmovi čarapa prosječnog hrvatskog šljakera. Garantirana zarada za 2 god.:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kolko znam "jedini" prihodi googleu su oni programi --> Google Earth...i reklame
|
Citiraj:
mislim dečko, koje si ti godine rođen? |
Citiraj:
ja sam to citao, ali nisam napisao da mislim i da je to tocno;) ja sam isto pisca toga smatrao cudnim, ko ti mene sada: bonker : |
sigurno je krivo... :)
možda je zabuna...tipa "Zločesta Stranica" na Bug-u ko zna...neću se u to "uvlačit" al svejedno je krivo...hehe :) |
Citiraj:
sto se tice izjave da je youtube posjeceniji od Google-a... jedna od najvecih gluposti koje sam cuo u zadnje vrijeme. a vjeruj mi da vrijeme ubijam na kavama na kojima cujem stvarno velikih gluposti... |
Pa kolko ja znam yahoo je kupio youtoube
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:40. |