![]() |
Tražim bios 9550
Ovako, trebam orginal bios od GeCube Radeon 9550 INFINITE(R9550GU(OD)-C3, mem samsung 2.5 ns, taktovi GPU-475 a mem-350(700), pa ako netko ima neka me obavijesti na PM. Tražio sam po netu ali nigdje nema(ni na techpowerup).
|
Dobrodošao! :)
Vjerovatno si vec gledao ove biose pretpostavljam? Ako i ne nađeš vjerovatno ce te interesirat ova ATI BIOS Update Public Petition . Svakako nece škodit. Nadam se da ce ti netko od korisnika spomenute kartice poslat trazeni bios. |
Heh, na techpowerup-u mozes sam odabrati koje brzine zelis na BIOs-u...
Ides na advanced download i tamo odaberes brzine... nista lakse... |
Citiraj:
Samo da napomenem da sve šta sam skidao s : http://www.techpowerup.com/bios/ radi bez problema...... |
nije baš tako jednostavno, skinuo sam jedan bios i nemogu više dostići klok mem od 350, već na 340 baca greške a sa orginal sam mogao na 380 bez grešaka tako da nisu biosi isti
|
ma grafička radi dobro ali pošto više nemam orginal bios (negdje mi se zagubio)htio bi ga imati radi mog duševnog mira
|
Pa napravi onda backup direktno s kartice, šta tražiš bezveze po netu...
|
davno sam promjenio bios i sjetim se da imam orginal pa reko da ja stavim njega kad orginala nigdje i tako je nastao ovaj post, inače grafička radi bez greške tako da nije problem ako nitko i nema baš taj bios, tnx svima na trudu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |