![]() |
molim prijedlog na kaj da prijeđem sa 939!
evo imam ovo iz potpisa i onak, hoce mi se spusit para na tome makar sve radi! na kaj da prijeđem??
AM2 sa ati chipsetom?? AM2 sa nForce chipsetom?? Intel core2 duo?? ili ostat na 939 i koji proc?? opteron ili athlon X2 4200+?? |
Ostani na tome, pobogu, baš forsaš nepotrebne investicije :) Ako te svrbi para ubodi neku dvoglavu zvijer od proca ili definitivno jaču grafičku- ako se gejmaš naravno.
|
Citiraj:
e sad, koji proc onda ubost, opteron ili Athlon x2 4200+ ??? oni su tu negdje po cijeni pa sam ih zato naveo... naravno mislim na onog slabijeg opterona, mislim da je 146 oznaka... a kaj se grafe tice, rado bi ju zamijenio ali jos uvijek sve igre vrtim bez trzanja... |
Sve ispod dvojezgrenog (što opeteron 146 nije) ti se ne isplati nadograđivat.
Znači, X2 4200+. |
ostani na ovome kaj imaš i ubodi neku bolju grafu i to je to...
kad dođe pravo vrijeme onda pređeš na Conroe-a...:beer: |
Dakle, ljudi su ti sve rekli, nemaš razloga mijenjati procesor, osim možćda dvojezgreni, ali je pitanje koliko ti to uopće treba? ja sam već dolazio u napast da kupim dvoglavu zvijer, ali sam odustao, novac se može i pametnije iskoristit.
A do Božića, tko zna, možda bude i novih pojeftinjenja ;) |
Stvarno nema potrebe trenutno za prelazak sa s939 na AM2.
Prodaj graficku, kupi neku x1800xt, x1900gto i peri sa ovom konfiguracijom slobodno jos dosta vremena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03. |