![]() |
u vezi DVD recordera...
Ne zanima me + ili - :beer: ...
ja bi za pocetak pitao koji je max kapacitet medija dostupan na nasem trzistu i koji ga uredjaji podrzavaju...? druga stvar, dal postoje DVD recorderi za nas smrtnike koji snimaju na 2 layera kako je snimljeno dosta filmova? trece, koji je predvidjeni pocetni ili maximalni kapacitet medija za Blue Ray pekare? eto, fala svima... |
Re: u vezi DVD recordera...
Citiraj:
Virni na: www.dvdrhelp.com Citiraj:
Citiraj:
|
pa sta nije bilo u novinama da ce izaci sony ili tako nesto blueray za 3000$ i mediji po 45$ za 23gb....
sad jel novine lazu ne znam...a kad ce izaci nije pisalo...ali uzmes li to da je bila istaknuta cijena i jednog i drugog mozda ce biti uskoro |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: u vezi DVD recordera...
Kako onda napraviti backup DVD-a koji zauzima više od 4.38GB(a dosta filmova zauzima i 7GB)? Mogu ga samo stavit na disk, ali ne mogu ga snimiti na dvd bez da ga još komprimiram.
|
Re: Re: Re: u vezi DVD recordera...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: u vezi DVD recordera...
Citiraj:
1.) odrežeš mu sve reklame, directors comments, dodatne jezike (Španjolski, Njemački....) i većina nakon toga stane na 1 DVD-R. 2.) Prekodiravanje, tako da radiš rekompresiju slike (ne i zvuka)na niži bitrate. za rekompresiju preporučam DVD2ONE jer Shrinker jako loše rekompresira. 3.) kombinacija prvog i drugog - prvo mu sve odrežeš, a onda tekprekodiravaš. tako dobiješ na kvaliteti slike prilikom rekompresije... |
Re: Re: Re: Re: u vezi DVD recordera...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: u vezi DVD recordera...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: u vezi DVD recordera...
Citiraj:
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: u vezi DVD recordera...
Citiraj:
|
dvostrani
Pa imaju slijedeći: jednostrani jednoslojni i dvoslojni, dvostrani jednoslojni i dvoslojni. Ove jednostrane i dvostrane jednoslojne se može čak naručit ali ih ne drže a i meni se osobno ne sviđa preokretanje usred filma eventualno s druge strane snimit neke dodatke vezane uz film ili drugi film (dobri su i za serije). Ovi dvoslojni su samo originali nema ih u kućnoj radinosti.
|
ne postoje dvoslojni DVD-R(W), niti dvoslojni DVD+R(W) mediji, bilo da su jednostrani ili dvostrani!
|
Citiraj:
|
ZNA ČOVIK ZNANJE
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |