![]() |
Mali fotić
do sad sam uvijek gledao fotiće koji valjaju, ali su i poveći, pa nije baš ugodno hodat negdje sa curom i furat gromadu prek ramena, a i nije ugodno kad si ukomiran još razmišljat o fotiću, di je i što je s njim... a kad je mali baš lijepo stane u unutarnji džep od jakne ili na neko takvo prigodno mjesto...
Pa me sad zanima neki mali fotić, pa da bude što manji, i što manje sranje, pitao bih vas ako netko zna što uzeti... Para baš i nemam puno max. 1500kn, za sad gledam Olympus FE-190 za cca 1400kn, pa eto da vidim što vi kažete... |
Koliko sam ja cuo, rezultati reviewa su porazavajuci za fe olympus modele. Ako ides na oly ciljaj najmanje na mju700. Inace za te pare probaj nac i malo vise procitat za recimo sony-a w serije. Mislim da 30tka ide pod tvoje ogranicenje budzetom. Ako ciljas na stylish fotic svakako preporuka T30 od Sony-a no izvan je tvog budzeta.
|
Sony W40 ili W30 - iznutra su potpuno isti, a izvana je razlika što je W40 lijepši (subjektivno) jer je crn i s njime dobiješ originalnu kožnu torbicu koja stvarno dobro dođe i metalnu uzicu za oko vrata. Ako pogledaš da ćeš za najjeftiniju torbicu dati 190 kn onda se razlika od 100 kn isplati.
W40 je 1610 kn, a W30 je 1510 kn. Oba imaju 6.0 Mpixela, 3x optički zoom, 2 incha display, 32 MB interne memorije, ISO vrijednost 1000, itd. Evo kako izgleda W40 http://www.ultraline.ru/im/photo/sony-w40.jpg I evo ti link na review od W30 samim time i W40. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11. |