![]() |
konfa do 5500 kn
ovaj moj me sad već ze***ava pa bi si mogel novog kompa nabavit...
kaj vi predlažete? bitno mi je da je TIH (imam sonic tower i vf700 tak da zbog toga ne brinite ;)) i brz, pa sam mislil ovaj c2duo ak se more nagurat nutra :D edit: netreba ni dvd pečenjarnica, uzel bum iz sadašnje konfe :D |
![]() kaj mislite o ovome? se isplati? |
80 GB? si siguran da će ti to biti dosta?? to se začas popuni. uzmi veći.
ljudi koji se bolje kuže od mene u procove nek ti preporuče to. ja imam intelov 930 dualcore 3.0Ghz i skroz sam zadovoljan. tvoj je novija generacija. nisi napisao za što ti komp treba? grafika, igre? ja otprem mjuzu, radim u photoshopu, flashu i dreamwaveru, skidam nekaj s neta bez da trepne. GRAFA ti je ok. ja imam leadtekicu 7600gt i zadovoljan sam. uglavnom igram dotu a za to ti ne trba ultra grafa. al recimo heroes 5 ti fenomenalno vrti i oblivion. preporučujem i jače napajanje. njega nikad dosta :) ja sam kupil komp u vemilu jer mi se bolje isplatilo. evo, to je iz osobnog iskustva |
Makni taj C2D i 7600GT, uzmi fino A64 X2 ili D915-930, a za grafu uzmi fino 7600GS GDDR3 Gainward!
Uzmi bolju ploču i veći hard! Minimum za C2D bi ti trebo biti barem 6000kn ako bi ga htjeo u konfi! |
ajd onda za 6000 kn, bum još tih 500 kn zašparal i priuštil si onda nekaj kaj bu držalo malo duže ;)
btw. netreba mi veći hard jer već imam na ovoj konfi od 160 giga, i to mi bu dosta ;) |
E super onda! Sve tak ostavi, ali uzmi si 7900GS za 1700kn u Linksu! To ti se puuuuno bolje isplati za 200-300kn više uzet nju neg 7600GT! Jedino možeš još ploču promjenit ak misliš clockat ekstremno, ak ne onda ostavi ovu!
|
ma, klokanje mi nije više nit na kraj pameti, sad si mi najvažniji brzina i tišina kompa ;)
|
Onda ostavi ovak sve kak je samo uzmi 7900GS! Perfect machine! Tak bi i ja uzeo!
Pogledaj si dal ti stane E6400 u tu cijenu od 6000kn, al brijem da neće ići... Nema veze, ovo je super konfa i ovak |
ma, išlo bi ak bi na ramima škrtaril, al to bome nebum :D
|
E da, tooo se ne radi, dajte te nam RAME!! JOŠ JOŠ!! :D
|
evo ja bi to ovako:
http://www.imagesforme.com/thumbs/4554konfa.JPG mislim da je ipak bolje uzet hitacija jer dosad se nitko nije zalio na njega (meni je isto odlican), a rame sam stavio ove jer na maticnu ionako idu rami od 533 i 667 MHz. ovako ti ostane jos kojih 650kn za kuciste i ako jos sta treba. kao sto vidis ja imam slicnu konfiguraciju, al tek od danas jer sam danas nabavio ovo napajanje. dosad je bila malo nestabilna(: hitthewa), nadam se da ce mi odsad sve radit kako treba. e da, misljenja sam da je ova delta dovoljno jako napajanje za neku ovakvu konfu jer sam na ovom forumu vidio da delta tjera i dosta jace konfiguracije bez problema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |