![]() |
Ljepši prime95
Evo baš drljam po nekoj memoriji (Mushkin XP2-6400, uskoro će test na PCE), pa sam naletio na zgodan alatić za testiranje stabilnosti. Alat je baziran na kodu Primea95, samo što ga je autor prepakirao u novo ruho učinivši za podobnijim za nas koji samo želimo testirati stabilnost.
Svi zainteresirani neka bace pogled - http://sp2004.fre3.com/ Btw, ima i verzija za dual-core proceve odnosno procove s HT-om. Radi se o istom alatu samo što u ovom slučaju dotični zna otvoriti dva prime95 procesa i podijeliti ih po fizičkim odnosno logičkim jezgrama. Pretpostavljam da je ekipa kao što je Masni već upoznata s ovim, ali eto svejedno, za one koji ne znaju. |
Svakako bolji od Prime-a zbog GUI-a, no dobro je što si otvorio novi thread. Većina već zna za njega (i za SP2004 i za ORTHOS), ali ima i onih koji nemaju pojma ;)
|
Dobro je što je sada i podrška za DC tako da nema filozofije, samo digi i pichi.
|
bas mi to treba a nije mi se dalo trazit :) :beer:
|
hmn imam to vec duuuuugo vremena :D uglavnom neznam meni je prime95 nekako vise prirasao srcu :)
|
...postoji vec odavno taj sp...al dobro, korisno za one koji neznaju. sp je ugodniji oku...al prime je ''klasik'' ;)
|
Meni je tek jedno 24h S&M-a pokazatelj stabilnosti. Prime ovako za brzinska testiranja :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |