![]() |
FF login problem
Svaki put kad posjetim neku stranicu/forum trebam se nanovo loginati, iako to nisam trebao sve do jučer kada sam ugasio računalo. Zna li netko o čemu se radi?
|
Tools -> Options -> Privacy -> Cookies
- kvačicu stavi na Allov sites to set cookies - Keep cookies: until they expire (padajući izbornik) |
Citiraj:
|
Pobriši onda cookie, history, cache i ostalo, zatvori FF, ponovo pokreni i probaj opet.
|
pušiona i dalje :(
|
Nadalje, pokušaj ovo:
1. backup bookmarka 2. deinstaliraj Firefox 3. obriši folder C:\Program Files\Mozilla Firefox (ako je ostao) 4. folder C:\Documents and Settings\Domy\Application Data\Mozilla isto briši 5. otvori registry editor pa opet obriši HKEY_CURRENT_USER\Software\Mozilla HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla te sve ostalo gdje se spominje Mozilla. 6. resetiraj komp, počisti registry nekim alatom te namjene 7. ponovo instaliraj Firefox |
Prije nego li prođeš torturu reinstall-a ipak još pokušaj resetirati firefox.
Pokreni ga u safe modu ( Start>programs>Mozz.Ff>Ff (safe mod)) pročitaj za što je svaka od ponuđenih opcija i koje su posljedice i pokušaj - možda pomogne. |
Ovaj se problem riješio sam od sebe. Jučer nije još uvijek radilo i danas sam mislio reinstall win, a evo sad radi : stoopid
Hvala svima na odgovorima :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |