![]() |
Zar ja opet prvi imam nove Windoze - Longhorn 4015???
1 privitaka
Prvi dojmovi o Longhornu 4015
Nakon isprobavanja 3683 i 4008 verzije dosla je i na red najnovija inacica: 4015. Instalacija je prosla brzo(15 min.) i bez problema. U osnovnom obliku (tj. bez deinstalacije nepotrebnih komponenti, i disablanja nekih servisa i startup aplikacija i dll-a) radi brze nego prijasnje verzije (sto me je ugodno iznenadilo). Skin je doradjeniji i ljepsi. Win Explorer ima zgodne slicice, theme za znacajnije foldere i fora efekte prikazivanja ikona i resize thumbnailova. Odmah sam probao da li radi GTA: Vice city. Radi naravno, cak neprimjecujem razliku izmedju brzine igre pod WinME i LH, mozda je cak i brza i nema nikakvih trzaja. Driveri za GeForce3 Ti200 su najnoviji 44.10xp ( www.guru3d.com ili na www.3dchipset.com (lite verzija za download)) Prijasnje verzije su stabilne, a sad je na redu ova da ju ispitam. (screenshotovi na hr.misc.binaries) Eto toliko o prvim dojmovima. |
Samo ti isprobavaj nove Windowse - ja baš nemam takve sklonosti. BTW kad će konačna verzija tog Wina?
|
Konacna verzija izlazi negdje 2005. godine.
Jesi ziher da ih imas prvi? Ja ih vrtim vec 2 tjedna. :D |
Mogao si se onda ti prvi pohvalit ;)
Dojmovi? |
Citiraj:
Stabilni jesu, isprobavao sam sve na njima, samo se nekad, tu i tamo, pojavi "explorer not responding" kod shutdowna. Prvih 5-6 startanja windowsa su bila ful spora, disk je barem 5 min nesto radio no sad se zacas startaju. Igrice rade, cak i neke koje nece na WinXP ovdje hoce. (starije) Nadam se da ce MS ubrzat explorer, to mi se cini malo sporo, npr ocitavanje ikona. Instalacija je dosta brza, nekih 10-15min. Iako izlazi za tek 1.5-2 godine, svaka cast microsoftu. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.click-smilie.de/sammlung/...smiley-039.gif |
Ne kuzim zasto bi d**X bila zabranjena rijec?
Neznam za to pravilo. Onda sorry |
Citiraj:
1.ja se nikome neispricavam 2 (vaznije) nitko se neispricava meni jel dobijem slom zivaca :D |
Citiraj:
gospodine dario rus upozoravam vas da ne potrazujete ilegalni software na ovom forumu. hvala na vasoj suradnji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:57. |