![]() |
Dark blade napokon zavrsen!!! MUST SEE
Evo, dosao je i taj dan... nakon svakodnevnog pracenja ovog projekta, susjed iz Italije je napokon zavrsio kuciste koje je radio u potpunosti na CNC glodalici... Kuciste je radjeno od aluminija (slobodne procijene 85%), pleksiglasa, stakla i mjedi (zanemariva kolicina)...
Covijeku treba dat nobelovu nagradu, a kuciste staviti u muzej moderne umjetnosti... Najozbiljnije vam kazem da MORATE procitat cijeli log, da bi vidjeli koliko je vremena i truda ulozeno u kuciste... Onim lijenima, slabijeg zeluca i slicnim, preporucam gledanje samo zadnje stranice jer bi citanje cijelog loga moglo dovesti do padanja u nesvijest... Da ne duljim: http://forums.bit-tech.net/showthrea...4&page=1&pp=20 [56k/non-FLATE DSL :) warning] -=RESPECT G69T=- |
AJME! : goood : Ipak po meni je malo previše "fensi", volim minimalizam. Ipak SICK!
|
Trebalo mi je više od sat vremena da pregledam sve kaj je radio.
: goood : : goood : : goood : : goood : |
:eek: :eek: Prebolesno je napravljeno. Pratio sam taj thread prije.
Svaka mu cast, treba imat volje za tak nekaj, i znanja, ideju uopce. |
E, vidite, ja taj thread pratim od samog pocetka, i mogu vam rec da sam jedva docekao...
|
ma bezveze je;) , moj čuftek je bolji ;)
|
prekrasno neam rijeci stvarno svaka cast :))
|
OMG...Prekrasno....svaka mu čast...nema što : goood : : goood : : goood :
|
fantastichno...vrijedilo je procitati svih 90stranica a ne pisat zadachu iz hrv i matushe :D:D:D
|
ma neznam kaj da kazem osim do jaja,ma svaka mu cast....odlicno zgleda...
|
lmao...ocu i aj takvu opremu:) mislim an tesku masineriju...to jedino nemam:( a kad god nes radim za vodu me dode ko sv petra kajgana:(
enivej vrlo kreativno |
Wow... Remek djelo:D : goood : : goood : : goood :
da je meni takav.. wow..:o |
ma freak... 2 godine pravit case za komp.. graniči sa ludošću i opsjednutošću...
|
Citiraj:
|
Svaka cast na trudu i znanju : cheers2 : cheers2 : cheers2
NO, meni se to kuciste uopce ne svidja, dapaca, vrhunac ne-estetike, ALI, o ukusima se ne raspravlja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02. |