![]() |
dvb-t nece da mi skenira programe :( ??
evo uzeo sam aver tv dvb-t usb 2.0 ..instalirao je i neće nikako da mi pokrene skeniranje programa :(..trebao bih imat signal zemaljske digitalne televizije - u dubrovniku sam preko puta odašiljača..neznam u čemu je problem, uopće nema nekakvih pokazatelja da mi skenira išta..može pomoć ? hvala..
|
dal to znači da iako sam blizu odašiljača uopće nemam prijema ili jednostavno znači da nešto sa instalacijom nije uredu - pošto nema nikakvih pokazatelja skeniranja..tj. da li iako recimo hipotetički nemam prijem kartica ipak mora nešto skenirati ?
|
jesi restartao nakon instalacije?
|
hvala bogu riješio sam problem...ej, al kako..kao prvo reinstaliro sam bio 2 puta aplikaciju i driver sa cd koji sam dobio bio i ništa..onda sam mijenjo antene, upisivo frekvenciju sa srđa odašiljača i ništa..popizdio dodatno sve deinstaliro opet i pošo na stranice avermedie..tamo skinuo najnovije drivere i aplikaciju..instaliro i ništa..al mi je javilo prilikom skeniranja kao da za moju zemlju nisu unesene frekvencije..onda sam se sjetio pa pošo na faq od avermedie (prije toga im piso pritužbu :) )..i tamo slučajno našao da se treba kopirat datoteka za frekvencije..skinuo freqency update provo ponovo skenirat i prvi put nakon 6 sati za***ancije sa karticom počelo skenirat i začudo uhvatilo sva 4 programa i sada ih gledam mamu im njihovu :D..slika je super ton takodjer..
savjet za sve koji stavljaju nove dvb-t..ako neradi idite na stranice proizvođača i kopajte..sretno..ja odoh vidjet što može ova kartica :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |