![]() |
Sepakers Problem
Posedujem laptop Advent 7070 star godinu dana i imam problem sa njegovim zvucnicima.
Naime, nakon instalacije novog windowsa zvuk na njegovim zvucnicima se izgubio ali kada se stave slusalice zvuk je tu. Jos jedan mi je problem u tome sto nemam drivere za maticnu a nemam ni odakle da skinem. Kada sam kupovo laptop nisu mi dali nista od drivera i rekli su mi da su na laptopu. Medjutim njih nije bilo. Maticna koja se pojavljuje na ovom laptopu jeste neka DIXONSXP, nikad pre cuo za nju. Da li neko zna u cemu je problem i da li neko moze da mi pomogne//// |
Citiraj:
probao sam sve oko zvuka, i u control panelu, i na startu. zvucnici sigurno rade jer se cuje ono pucketanje u njima kada se slusalice vade |
|
jesam ,odatle i jesam skidao drivere sto postoje ali mi treba za maticnu...
|
Jel imas kakvih upitnika u Device manager-u. Pokusaj ponovo instalirati chipset drivere, mislim da je ovaj http://www.sis.com/products/sism760.htm
|
nema upitnika, sve je ok instaliran.....
|
da li jos neko moze pomoci oko ovog problema
|
jos imam problema sa ovim, moze jos neka pomoc
|
A da prosurfas po NEC-ovom siteu? Oni rade laptope s Advent naljepnicom.
|
nisam o tome razmisljo, probacu pa ...
|
trazio sam po netu ali nista nisam mogo naci, nijedan driver il nesto slicno sto bi mi pomoglo oko ovog problema.
|
Citiraj:
Probaj najjednostavnije jos jednom reinstalirati windowse i kao prvo instalirati chipset drivere pa onda zvuk, mrezu..itd a grafu na kraju! Ovako probaj/instaliraj ovo/ono ne vodi nigdje. Cinjenica je da zvuk imas. A i lap za koji prvi put cujem:D |
ma veruj mi da je sranje laptopt, dobio sam ga od prijatelja...
sto se tice drivera trazio sam na SiS, nasao i kad pokusam instalirati prekine se intalacija. driveri su neki a12112d, navodno samo za njega... probao sam iskjuciti ono ignore kad instaliras program ali opet nista |
Da nemas slucajno na hardu hidden particiju?
|
ne, nemam. zasto pitas
|
Na njoj znaju stavit drivere...
|
pa sta da sad radim. dizo sam windows drugi put, radio kako si ti reko, ali nista se nije promenilo
|
:eek: Nemam ideje vise, znaci na slusalicama imas normalan zvuk, na zvucnicima ne?
Onda su zvucnici riknuli ili izlaz na zvucnoj, neznam sta bi ti reko:confused: |
ma jok, neverujem u to jer su do instalacije dobro radili...
|
evo malo da ozivim post...
ima li ko kakvu ideju za ovaj problem... |
probaj pokrenuti everest mozda dobis link na drivere tamo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:32. |