![]() |
sempron 3000+
Evo probal sam malo dotičnog clockati i bez dizanja voltaže sam dobil 2.12(defoult 1.8) 235x9. u super pi mi 1m računa za 47 sec.
Sad me zanim dal je ko probal izvuči maks iz tog proca i kolko je dobil da znam dal se opče isplati za******i. |
nitko ti ne moze reci max proca... digni mu malo voltažu pazi na djelitelje memorije, i clockaj dalje
|
ma znam al me zanimalo dal je ko probal pa otprilike da znam. u googlu nisam ništ pametno našel.
|
isplati se klokat naravno :)
to ko da pitas dal ti se isplati kupit brzi procesor :) proc bi ti trebao ici do najmanje 2.3 - 2.4GHz al nemozes znat dok ne probas ;) |
dans kroz noć bum probal pa javim kak je zišlo.
|
kolk..
imo isti proc na probi..sa dobrom pločom dfi lp ut..ide fino na 2.4 ghz sa malo povišenom voltažom i dobrim hlađenjem...: goood :
|
Dakle, nitko ne moze znati dokle ce ici neki primjerak proca. Kakvo hladjenje imas i koju plocu?
|
ma nisu baš neke komponente s potencijalom, epoxova ploča 8kda7i (nforce 3) i box coler je gore.
|
Onda nemoj bas pretjerivati s naponom, max +0,1V prema gore :)
|
bok dzura-ja isto imam tu epox-icu i nemaš podešavanje napona na njoj unknown! ja imam semprona 2800+ i na default voltaži ga gonim na 2.25 ghz
|
da skužil sam kasnije kad sam probal diči napon da ništa od toga, ma nema veze, začas mi novi komp dojde pa bum njega gonil a ovaj bu dobar tak kak je.stabilan je a i dosta brzi obzirom na cjenu samog proca i matične.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:52. |