![]() |
dvije prze u kompu a da prze razlicito???
jel moguce imati dvije przilice u kompu i da svaka przi svoj dvd (razlicit) sa harda.
trenutno u kompu imam jedan hard na s-ata i jednu przu. uzeo bi jos jedan harda (ata ili s-ata) i przu. ostatak konfe 3200+ amd 64 1 gb rama 160 gb hard itd. |
Naravno...
|
Sve je to u redu, ali ČEMU TO?!
|
Ušteda vremena...
|
da przilice idu na ata-u a diskovi s-ata??
|
najbolje sve na sata...svakako dvije pržilice nisu loša investicija....hehehehe zavisi koliko pržiš...
|
Očito da snima 100 DVD-ova dnevno...
|
DVD prze su danas tako jeftine da svatko moze imat dvije...
|
Ja sam to u praksi probao i mogu reći da šljaka. Obe prže su pržile na 8x i obe su ispržile dvd-ove u normalnom vremenu za tu brzinu (cca. 8 min). Čak mi se čini da sam pržio sa iste particije harda. Vjerojatno sam mogao staviti da prže i na 16x, ali iz principa nikad ne pržim na toj brzini.
|
hvala svima.
|
ja pretpostavljam da ide, a vidim da vas je to i radilo, ali ajde u kratko objasnite postupak...
imate dva različita programa za prženje, ili kako ? |
Otvoriš dvije instance Nere ili Alcohola recimo i snimaš.
|
Otvoriš 2 Nera i u svakome odabereš različitu pržilicu.
|
naravno ako su IDE prže (vjerojatno jesu) najbolji scenarij bi bio da su svaka na svom IDE kanalu dok su hardovi S-ATA.
|
da se i ja ubacim,ali off topic.
kakve su ove S-ATA prže?(brijem da Samsung) jednako kvalitetne ko Nec 4570A ili? (ak nije mjesto za pitanje onda ću napraviti novu temu) :cool: |
Milsim da tbird ima takvu Samsung SATA pržu pa ga priupitaj. Znam da je u početku bio oduševljen njome. Sada ne znam, jer se IDE Samsung prže baš i nisu iskazale svojom kvalitetom ni kvalitetom sprženog materijala.
|
necu se sloziti s tobom. ja imam DVD/CD+-RW Samsung zadnje 4 godine. Do dana danasnjega nije bilo jednom da je pržilica odblica neki medij, da nije sprzila tocno kako sam htio, da je napravila gresku ili nesto deseto. kao i sve svoje opticke pogone igdje (linija, auto i sl.) redovito sam ju cistio sa CD cleanerom. no to je samo odrzavanje. ako se mene pita, na temelju ove moje przilice, sve najbolje o Samsungu!
|
a kakva je ta Samsung S-ATA prža??ima tko iskustva?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |