![]() |
Amis Flat 128
http://www.amis.hr/adsl_flat128_info.php
sta mislite,dali se to isplati? prvenstveno ova brzina 128/128,ja sam racunao,brzina downloada bi bila ~16kb isto tako dali bi to bilo dosta za normalno igranje online.znaci cod2 da ping ne prelazi 60. |
Postoji jedna kvaka kod uzimanja.
Da bi uzeo taj flate rate pise da trebas uzet i njihov racun za fiksnu telefoniju. Znaci da iz t-coma prelazis kod njih a opet placas t-comu. |
Nece biti dovoljno za COD2. Trebas nesto od min 25kb/s da bi radio kako treba.
|
ma njima ide samo brzina od dsla ako sam skuzio,to je 79kn.i ovima placam samo tel impulse i to je to
EDIT: kako su smanjili cijene paketa I BRZINA,presao sam na 7gb paket. pa mi je sada cijena 1mbit + 7 gb 142kn :D |
Citiraj:
(bez PDV-a) METRO 7 GB 77,87 kn ako mislis na to pa ona te ispadne skoro 174kn. Sve su cijene navedene bez PDV-a. |
danas sam dobio amis flat 128... Do sada sam koristio iskonov(i dalje cu koristiti) dsl. Uzeo sam ovaj jer kosta 20kn sto nije lose... Za sada je stvar odlicna... Download je 15kb/s , igre se vrte odlicno.. Posto igram COD ostavio sam si iskon za svaki slucaj ako ovdje nebude ping dobar, ali on je cijelo vrijem oko 50-60 na stranim serverima! Tako za sve one koje igraju te ponesto skidaju i vole biti nonstop online prava stvar!
|
Citiraj:
|
jesi morao preć i sa telefonijom kod njih? Kak to funkcionira?
Citiraj:
|
Citiraj:
a očito 2 omg pa on je u cw |
Citiraj:
|
Citiraj:
fakat zakon... sada sam si iskon stavio na 512mb za 10 kn to cu imati za svaki slucaj.. |
Citiraj:
|
Kak tocno telefonija funkcionira preko njih? zoves direktno, uvjek neki predbroj..
kolko im je pretplata , ima kakvih minuita uracunato u pretplatu ili nekih slicnih djindja? Citiraj:
|
Citiraj:
normalno zoves...nem nikakve razlike vise informacija na www.amis.hr |
Citiraj:
|
i ja si mislim uzeti taj AMIS flat 128, pa me zanima ako bu vrtilo World of Warcraft bez/sa jako malo trzanja? Je dosta 16kB/s za wow?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |