PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   nltdi.sys i blue screen (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47922)

Mr.Ex.President 30.09.2006. 20:41

nltdi.sys i blue screen

http://img380.imageshack.us/img380/7...0501cw8.th.jpghttp://img516.imageshack.us/img516/7...0503yv6.th.jpg

Naime ovih dana san malo kloka i taman kad san sve istestira i doša do granice do koje san i tija doć opadne mi ovaj error iz čista mira.

Prvo šta mi je palo na pamet da san s***a memoriju koju san stavija na 3.0 V doduše samo na par sati radi testiranja, al opet...
Uglavnon ostavija san Memtest. U toku noći ga je izvrtilo 30-ak puta, sve testove. errora 0

Sutra opet par puta plavi ekran pa san sve postavke vratija na default i opet testira cili sistem ( Sp 2004 preko 12 sati na obe jezgre, S&M, OCCT ) i svi oni javljaju jedno tj. Isto. Tj. Sistem je stabilan

Nakon šta se opet srušija san popizdija i gugla i doša do zaključka da bi navedeni error moga bit dio Torrenta ili Netlimitera ( nisan još najbolje skužija vezu ? ).
A onda mi je prošlo kroz glavu da mi se baš u vrime rušenja svaki put vrtilo po 5,6 torrenta ( kraj miseca je:D ) i naravno da koristim Netlimiter ( verzija 2.0.7 ).

Konfa je u sigu. Kad već spominjem konfu samo da spomenim da na NF2 ( konfa isto u sigu ) nikad nisan ima problema iako san koristija iste programe

Nisan pametan više, pa ima li ko od vas šta pametno za reć ?

naravno sljedeći korak je od***at Netlimiter. Al za*** je šta mi taj program stvarno, stvarno triba, tako da:fuming:

domy_os 30.09.2006. 23:36

Moguće da su ti se Windowsi skršili od klokanja...

alimilano 30.09.2006. 23:55

makneš limitera..zar ne možeš u torrentu namistit max brzinu uploada.......

spawn 01.10.2006. 03:58

Probaj skinut limitera i nemoj skidat nista par dana...Pa vidi kako se ponasa... A jesi li resetirao maticnu (CMOS) to obavezno napravi.

Mr.Ex.President 01.10.2006. 10:27

Citiraj:

Autor domy_os (Post 532810)
Moguće da su ti se Windowsi skršili od klokanja...

Nisan iša toliko visoko:) Samo san s RAM-om pretjera malo. Al sudeći po testovima RAM je ok. ( Evo i sinoć san ostavija SP 2004 x2 da vrti RAM cilu noć )

Citiraj:

Autor alimilano (Post 532821)
makneš limitera..zar ne možeš u torrentu namistit max brzinu uploada.......

Treba mi ne samo zbog toga:)

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 532923)
Probaj skinut limitera i nemoj skidat nista par dana...Pa vidi kako se ponasa... A jesi li resetirao maticnu (CMOS) to obavezno napravi.

CMOS mi ne triba:)

A Nelimiter nisan sknija već upgrade na 2.0.9.
Od sinoć system nije pa' ( iako je prije pada svako 2,3 ure ). Tako da je zasad ok... Vidit ćemo dalje:)

G0RKI 02.10.2006. 13:19

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President
Nisan iša toliko visoko:) Samo san s RAM-om pretjera malo. Al sudeći po testovima RAM je ok. ( Evo i sinoć san ostavija SP 2004 x2 da vrti RAM cilu noć )

Ooo da! Išao si tako visoko! :burn:

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President
CMOS mi ne triba:)

Kako ti ne triba? :confused: : stoopid

Mr.Ex.President 02.10.2006. 13:30

Citiraj:

Autor G0RKI (Post 533970)
Ooo da! Išao si tako visoko! :burn:

Ma daj... ne klokam prvi put pa da mi pričaš ove priče...
Default je 2200, a ja san iša do 2500, a ram mi može do 250, a iša san na 260 tako da....

Citiraj:

Autor G0RKI (Post 533970)
Kako ti ne triba? :confused: : stoopid

A koji će mi ****c ? Ne kužin poantu tvog posta ?
Netlimiter ***e i ti mi savjetuješ CMOS: nuts :
Šta da i BIOS promjenim usput ?

-----

Inače od kad san stavija Netlimiter 2.0.9 ( umjesto 2.0.7 ) problemi su nestali

G0RKI 02.10.2006. 13:47

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President
Ma daj... ne klokam prvi put pa da mi pričaš ove priče...

Sta time zelis reć,objasni?
Citiraj:

Autor Mr.Ex.President
Default je 2200, a ja san iša do 2500, a ram mi može do 250, a iša san na 260 tako da....

E dovrsi sta si poceja...???

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President
A koji će mi ****c ? Ne kužin poantu tvog posta ?

Pa da procitaj opet #4 pa onda #5 post pa ces shvatit zasto te pitam....

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President
Netlimiter ***e i ti mi savjetuješ CMOS: nuts :
Šta da i BIOS promjenim usput ?

Ne trebas bios ponovo flešavat.
Nekad zna bit nelogicnih problema koji se jednostavno rijese resetiranjem biosa.

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President
Inače od kad san stavija Netlimiter 2.0.9 ( umjesto 2.0.7 ) problemi su nestali

Ajde super kad je tako :)

Mr.Ex.President 02.10.2006. 15:21

Citiraj:

Autor G0RKI (Post 533999)
Sta time zelis reć,objasni?
E dovrsi sta si poceja...???

Pa da procitaj opet #4 pa onda #5 post pa ces shvatit zasto te pitam....

Ne trebas bios ponovo flešavat.
Nekad zna bit nelogicnih problema koji se jednostavno rijese resetiranjem biosa.

Ajde super kad je tako :)

1. Pa tija san reć da mi daješ savjet u stilu ka da san kupija komp. na akciji ''Hoću internet'' i da sad iden klokat. Znan šta radim i znan da moj klok nije bija pretjeran da bi srušija Windowse:)

2. Da dovršim ? ne kužin. To je kraj. Uopće sa OC nisan iša visoko da šta s***en. Samo sam RAM-u da malo više struje i u tom bi slučaju s***a samo RAM. A očito je da ram radi ok.
Oću reć da ovo nije Hardverska greška već Softverska, zato san je i stavija u ovaj dio foruma. Kužiš ?

OC uopće nije bitan, OC san samo spomenija kao moguće sranje. Al nakon guglanja i cijelonoćnog testa RAM-a san se uvjerija u to da OC ne može bit ni 1%

3.4. Ne triba mi CMOS ;)

5. Je, sve je ok.:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48.