![]() |
Pitanje u vezi napajanja
Ovak, imam neko jeftino MS napajanje koje mi je ok šta se tiče samog napajanja, al mi se čini da je dosta bučno i da je glavni proizvođač buke...Eh,sad!
Zanima me dal je moguće zamijenit onaj ventilator otraga jer on proizvodi buku, zaustavio sam ga i fakat se ništ nije čulo... Mislim da je 80mm...Znači, jel ga moguće zamijenit i ak je,čime? |
moguće je, prvo vidi kakav je ventilator kaj piše na njemu broj okretaja jel temp reguliran itd. I probaj kupit najslicniji tome.
ak ides na puno mamnje okretaje , napajanje se moze pregrijati, pa kad krepa onda ces morat govorit ko i vecina tu djecaka, sroteks je crko. |
Evo pogledo sam ventilator.
Ništ puno ne piše DC FAN 8025H 12 DC 12V 0.19A to je sve... |
probaj kupit takav slican vent, a da nije preskup, jel ovaj prozujo , ruži il ti je jednostavno takav ispravan preglasan.
|
Ja bi ti rekao da napajanje zamijenis, ne vent...imas Enermaxa 300W za 170kn u linksu, pa fortrone od 350W za 250kn, seasonic 330W 330kn...itd...
I smanji sig... |
Nije prozujo...Sam po sebi je preglasan...Imam silencera i na grafičkoj i na procesoru, i komp je stvarno jako tih, samo ga to napajanje zafrkava.
Stavio sam jedan sličan sad gore na kojem piše 0.13A i taj je još glasniji! A kakav je ovaj Enermax? Jel tih? I da, jel postoji kakav potenciometar kojim bi se mogli regulirat okretaji napajanja? I jel postoji napajanje koje ima tvornički tu mogućnost? He,sad malo bolje gledam tog enermaxa i vidim da on ima regulaciju.... |
Citiraj:
Da, iam regulaciju 80 mm Venta. Na max se malo čuje, a već na 50% ne ne čuje:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |