![]() |
Case Led
htio bi promijentiti ledice na kucistu (power i HDD) pa me zanima od koje da uzmem - volti i slicno, ne znam sto je bitno kod toga?
jel netko to radio da zna? |
Obicne LED-ice trazi u Chipoteci. Pazi jedino na kalibar :)
|
vec sam sredio stvar
kupio dva upaljaca s plavim led-icama izvadio ih van i zamijenio HDD i power led i sve radi :clap: , ako nagovorim nekog da mi poslika staviti cu da vidite razliku super je |
Citiraj:
: lol2 : kolko si platio upaljace |
Citiraj:
|
inace nije bila moja ideja - netko na forumu mi je to predlozio, ali kako je bilo nekih problema s forumom post je nestao pa ne znam vise tko, ali hvala tko god da je
upaljac dodje 6 kn, i led-ice su plave ultra bright, ali ima ih i u drugim bojama... mislim ih uzeti jos za kuciste i spojiti na 5 V na napajanje... jel tko to probao? :rolleyes: |
e da, upaljaci ostaju citavi ,samo vise ne svjetle : goood : , tako da je povoljna kupnja :cool:
|
wtf vidi fore u chipoteki ta ista ledica dode 6.5 kn ak se ne varam mamu mu onda je nebum ko budala kupovo ledice u chipoteci
|
pazi samo da to nije ona ledica za provjeravanje novcanica, pa da malkoc oslijepis...
|
a ja mislio da jedini to radim. bacio sam 3 takve plave ledice u napajanj iz zafrkancije a planiram i promijeniti i ove naprije. ( žutu i naranđastu )
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |