![]() |
Name The Band :)
slučajno sam naišla na ovo..i ne mogu se cijeli dan mrdnut od toga :D
pa evo da malo i vi razbijiate glavu (kome se da) :D : lol2 : moj trenutni rezultat je 112/270 :rolleyes: enivej:the link (2,8MB) |
hmn how jes no ....
.xls fajl neki nezele imati office :P |
1 privitaka
Citiraj:
nego, jel zna netko tko su ovi likovi na slici? : stoopid tak su mi poznati, al mi niš ne pada na pamet... još mi ih samo 99 fali : sweating |
europe? tak mi se cine :confused:
|
Europeovaca je pet...
|
Citiraj:
Ajde evo mali hint. Nuno Bettencourt svira lead gitaru... I nemoj mi reć' da nisi čula za laganicu "More than words". '90-tih godina se vrtila na sve strane... Evo već dva sata razbijam glavu s slikama , došao do 161 pogotka. Najveći mi problem pravilno napisati ime grupe. Dvije minute učio kako se točno speluje Milli Vanilli.:D |
Citiraj:
edit: ja sam na 173 :o i za milli vanilli mi je trebalo sto godina da se sjetim :( i ima ih još koji su mi strašno poznati, a nikak da mi padne ime na pamet..I'll go crazy : suicide |
Meni najbitnije da sam ja Mötorhead skužio otprve : goood :
|
jel moze netko uploadat negdje drugdje jer vec skidam s rapida? tnx...
|
Citiraj:
|
Predajem se.: sweating
Danas sam potrošio još sat vremena života na ovaj kviz i konačan rezultat je 164 pogodaka. http://i10.tinypic.com/2r7cads.jpg S tim da sam do cca. 100-tke pogađao na temelju slika a dalje pomoću googla. Ili sam znao pjesmu pa sam po tome tražio ili po članu grupe (gitarist, pjevač...).Sve u granicama ferpleja. Šteta što nema kakav glazbeni kviz na tv-u...:( |
Citiraj:
|
Unprotect sheet i onda deni klik na sliku i pogledash ime objekta : pirate :
Samo sam ih 30... sjetim se i pjesme koju sviraju al nemrem benda... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |