![]() |
Ja bi pržio sporije, a Nero ne dozvoljava?
To mi se dešava na dvije kombinacije DVDRW i Nerota
Lite-On SHW-160P6S + Nero 6.3.1.6 Lite-On SHM-165P6S + Nero 6.6.1.4 Obje prže imaju zadnji službeni firmware. Npr. mediji Verbatim 16X i Traxdata 8X nemogu zapržiti sporije od 6X, a ja želim neke stvari koje su mi važne zapržiti brzinom od 4X. Kako to riješiti? Nekim drugim programom za prženje? |
sporijim medijima...vidi ima li uzet medije tipa 4x-16x....ili sam 4x
možda možeš usporit pogon Nero drive speed programom |
Hm, probaj Roxio ili Deep Burner, ako ni oni ne dozvoljavaju, vjerojatno ni prže ne daju manju brzinu.
|
pokusaj sa Liteonovim alatom LiteOn Smartburn.
ja nemam liteon przu ali koristim taj program samo za indetifikaciju medija. kad imas liteon przu onda se otvore dodatne mogucnosti. |
Citiraj:
|
Promijeni strategiju zapisa sa ovim programom.
BTW: mijenjaš firmware uređaja i ja NISAM odgovoran ako nešto s***eš. |
Citiraj:
|
A ja sam cua da novi mediji koji dolaze nece moc przit ispod 6x. Bar sam tako cua. Jer ja sam na svom lite-onu ima jedan verbatim 16x koji mi nije da ispod 6x. Ja mislim da je to stvar nove generacije medija. Mada se to cini suludo, ali sam tako cua i ima slucajnost sa tim jednim medijom.
|
Ako imaš kvalitetan 16x medij, zašto misliš da će ti zapis na 4x biti kvalitetniji nego na 8x?
|
Možda je OT jer neće riješiti problem iz prvog posta, ali:
Nije u pitanju samo model pržilice i firmwarea, a niti samog medija. Isti uređaj (Pioneer 110D) i isti medij (Verbatim DVD-R 16x) pod WinXP i Nero 6.3.1.18 daju najmanju brzinu prženja 4x, a na Suse10.1 i K3b 2x! Zašto, nemam pojma..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:14. |