![]() |
5.60 Gigahertza
Najnoviji procesori samo u Autronicu
|
Je, a što je čudno kad su oni u pitanju? Jedino da možda krivo zbroje dvije jezgre.
http://www.autronic.hr/images/autron...l_core-150.gif |
nish,nish bash nish me nemre kod njih vishe zachudit.....................
|
Damn...ja imam samo 4.8ghz : lol2 : nista, morat cu trk u autronic :D
|
Ja sam maloprije kloknuo i imao 7.6 GHz. :D
|
O moj Bože, pa kakve sve gluposti neće oni još provalit.
A što je najbolje neinformirani kupci (kojih je BTW 90%) će nasjest na te fore ''vidi vidi tata ali ovaj radi na 5,6GHz taj je bolji'' |
|
Da, puno bolji od Conroe-a na samo 1.83ghz :)
|
Hebote, pa moj je VRAZJI,...radi na 6.66GHZ The Devil:D:D:D
Puno ce ljudi to popushit...kao nekadasnji Netburst na racun takta,pogotovo u doba Prescotta,he,he.. Dual-kori...ludnica. |
ma nije bolji, isto je na 2x2.8 :D:D:D
|
To se na Autronic-ovim stranicama pojavilo još prije nego su imali Conroe-a u prodaji......kao reklama za....novo....novo.....novo......sada više snage....bla...bla....bla....
Najgora je stvar to da im 90 % ljudi vjeruje, jer kao i oni zbrajaju jezgre! Da čovjek ne povjeruje! "peroW1" pa ti imaš pre hebenu mašinu...si možda otišao u budučnost po komp ili ? : goood : :D Sutra idem u autronic po jedan preko 5GHz...a ja budala mislio preći na Celeronka 775....pa mora da sam lud...: hitthewa |
Ah, a kad dođu Quad-core procovi, al ćemo se onda tek gigaherca nagledat :D
|
Citiraj:
: flyingey |
Citiraj:
Ali to nije sve, još treba dodati taktove grafičke, memorije, sve skupa lijepo zbrojiti... Pa puta 4... |
Zamisli samo, kad clockas clockas duplo:eek: :eek: :eek:
Trebao bi jednoga 965 EE, on ima i HT, pa je 4 puta brzi od obicnih procesora : nuts : : nuts : : nuts : |
jel se slazete da bi trebalo uvest porez na glupost?
|
pa kad bi onda usli u EU :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
omfg ja nevjerujem tko sve danas ima trgovinu racunalima ...
|
ljudi ovo sve čisti spam,dajte to lockajte...:D
|
Ajd ajd, uzeo si proc na 1.8ghz pa si ljubomoran
il ti stari radi u autronica : wtf : |
Citiraj:
|
ma hebem ti shitronic, sad imam s njima problema sa reklamiranjem ovog smeća od sapphireove ploče :fuming: ma stvarno, koliko oni znaju, mogu i ja ić odma radit tamo : suicide
|
Citiraj:
|
lol, strasno....
|
Citiraj:
Al morat cu na prescott,neki jako brz pa naklokam na 4 i nesto, mozda dodem do 9GHZ:):):) |
Uuuuu LOL što sve marketing radi
A najbolje mi je kad likovi gledaju samo brojke imam puno frendova koji gledaju samo kod grafičkih Megabajte isto tak kod proca. A ja im ni da hoću nemrem objasnit da nije sve u tome : wtf : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:43. |