PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   neki talijanski dialer??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47291)

J@nos_Herc 19.09.2006. 23:12

neki talijanski dialer???

neki dan sam slao mail onima iz "compraonline mediaworld" da ih nesto pitam i od onda pocinjem dobivati pun k. spamova i ovo mi se stalno pojavljuje..(pogledajte sliku) i nakon par minuta mi puca veza dok sam na netu
http://img374.imageshack.us/my.php?image=sl1iv2.jpg

imam NOD, Zonealarm i nikad nisam imao problema s virusima i slicno... danas pokusavam rijesiti to s raznim adware i sl. programima ali nist...
sto da radim???
hvala

J@nos_Herc 19.09.2006. 23:18

ti talijani...:fuming:
posaljem im pitanje na engl. i oni mi odgovore tek nakon 10-ak dana i to mi jos napisu cijelu bibliju na talijanskom (i u paketu mi posalju SPAMOVE i ostale gluposti) :fuming: :fuming: :fuming:

P.S. Dok sam pisao ovaj post samo mi je 2x pukla veza!!!: DualWiel

Black_Dragon 19.09.2006. 23:26

Imo sam isti problem na starom compu. kojeg sam zamjenio novim nedavno . Dva ili tri dana prije nego sam složio novi comp. mi se počela ta poruka pojavljivati . Sve sam probao i nisam ga uspio sredit :grrr: ...osim što nisam skenirao sa Avast-om pa eto probaj , možda ti nađe nešto . Ja ću probat kad uhvatim malo vremena i volje :)

Sretno s čišćenjem :beer:

joolka 20.09.2006. 02:37

..probaj sa search & destroy softwerom

Mirror Breaker 20.09.2006. 06:47

fresh windows install is your best friend : cheers2

Osvetnik 88 20.09.2006. 08:55

Citiraj:

Autor J@nos_Herc (Post 527741)
neki dan sam slao mail onima iz "compraonline mediaworld" da ih nesto pitam i od onda pocinjem dobivati pun k. spamova i ovo mi se stalno pojavljuje..(pogledajte sliku) i nakon par minuta mi puca veza dok sam na netu
http://img374.imageshack.us/my.php?image=sl1iv2.jpg

imam NOD, Zonealarm i nikad nisam imao problema s virusima i slicno... danas pokusavam rijesiti to s raznim adware i sl. programima ali nist...
sto da radim???
hvala

-nemoj ponovno instaliravat windovse frend mi je imo taj dajler i jedino ga mozes maknuti sa programom koji se zove ewido anti-spyware!: CoolRamb

J@nos_Herc 20.09.2006. 10:17

Citiraj:

Autor Osvetnik 88 (Post 527934)
-nemoj ponovno instaliravat windovse frend mi je imo taj dajler i jedino ga mozes maknuti sa programom koji se zove ewido anti-spyware!: CoolRamb

OK, bum sprobao veceras ga skinuti (jer je preko 5MB a imam obican modem...znate kak to vec ide :) )
...pa vam javim

J@nos_Herc 20.09.2006. 10:38

e da, jos mi se pojavljuje i ova poruka...
http://img80.imageshack.us/my.php?image=sl2vj9.jpg

...to je valjda sve u "paketu" koji sam dobio od nasih "dragih" susjeda

Mirror Breaker 20.09.2006. 10:54

najbolje da se ti ljepo vise ne spajas na net i odvezes kantu u neki komp shop da ljudi to srede, das im 100kn al bar nemos sta za*****

Nemoj mi o politici... ;)

Osvetnik 88 20.09.2006. 10:59

Citiraj:

Autor Mirror Breaker (Post 528012)
najbolje da se ti ljepo vise ne spajas na net i odvezes kantu u neki komp shop da ljudi to srede, das im 100kn al bar nemos sta za*****

-netreba nositi u shop Evido to rjesava bez pol frke!: goood :

coconut 20.09.2006. 10:59

Čini mi se da je ladybug imala neki sličan problem, ali se više ne sjećam kako je to riješila. Zvrcni je na PM.
Inače, poruke su veoma 'duhovite'. Program košta 0, ali spajanje s njime 15 EUR i ograničeno je na 26 minuta. Stvarno jeftinjava. Jesi provjerio na koji broj se spajaš kada ideš na net? Da ne bi dobio 'bogatu' čestitku od t-scuma. Ako ništa drugo, stavi onaj Antidialer od t-scuma.

J@nos_Herc 20.09.2006. 12:02

Citiraj:

Autor Mirror Breaker (Post 528012)

pa bilo bi me sram da ja vozim kantu kod servisera jer znam vise od polovice njih i da im dam 100/150kn po satu i onako na kraju ga nebudu slozili.
i kad mi neki dio rikne na kompu, sam skuzim sto je otislo pa si sam kupim taj dio... jednom mom frendu je otisao modem i lijepo je platio modem kojih 70kn + 150 kn ugradnja...
ak vec nest neznam, pitam ovdje na forumu ljude, jer ima puno onih koji stvarno dosta znaju...

J@nos_Herc 20.09.2006. 12:05

Citiraj:

Autor coconut (Post 528017)
Čini mi se da je ladybug imala neki sličan problem, ali se više ne sjećam kako je to riješila. Zvrcni je na PM.
Inače, poruke su veoma 'duhovite'. Program košta 0, ali spajanje s njime 15 EUR i ograničeno je na 26 minuta. Stvarno jeftinjava. Jesi provjerio na koji broj se spajaš kada ideš na net? Da ne bi dobio 'bogatu' čestitku od t-scuma. Ako ništa drugo, stavi onaj Antidialer od t-scuma.

da, spaja mi se na carnet i sve ok ali imam ponuđeno da se mogu spojiti i na "dialer"...ne hvala!
bas cu sprobati veceras to rijesiti s onim programom pa vam javim!
pozdrav svima!

Black_Dragon 20.09.2006. 15:29

Ewido meni nije pomogao a probao sam s još desetak programa . Uvijek ista priča da je comp. čist :confused:

EviLMaC 20.09.2006. 21:23

Citiraj:

Autor J@nos_Herc (Post 528067)
da, spaja mi se na carnet i sve ok ali imam ponuđeno da se mogu spojiti i na "dialer"...ne hvala!
bas cu sprobati veceras to rijesiti s onim programom pa vam javim!
pozdrav svima!

ewido to riješava i ja sam imao isti dialer i mučio me mjesec dana našao taj program skeniro i uništio.: DualWiel : sniper : :rambo:

J@nos_Herc 21.09.2006. 09:30

evo da vam javim da je ewido rijesio problem! ...bar se za sad ne pojavljuje dialer...
Ali ga se treba update-ati da bi rijesio taj problem! prvo sam skenirao komp bez updejta i nasao mi je dosta gresaka na kompu ali ne i dialer, a nakon apdejta sve rjesava!

pozdrav!

Osvetnik 88 21.09.2006. 09:59

Citiraj:

Autor J@nos_Herc (Post 528888)
evo da vam javim da je ewido rijesio problem! ...bar se za sad ne pojavljuje dialer...
Ali ga se treba update-ati da bi rijesio taj problem! prvo sam skenirao komp bez updejta i nasao mi je dosta gresaka na kompu ali ne i dialer, a nakon apdejta sve rjesava!

pozdrav!

-eto vidis Ewido je prava stvar!: cheers2

J@nos_Herc 22.09.2006. 12:16

bok ljudi...
onaj ewido mi pokazuje stalono da obrise dialera i on se stalno pojavljuje...
mislim da se "rađa" iz ovog na slici i to je nemoguce izbrisati jer taj program koristi...bla bla. i kak da ga izbrisem?

http://img149.imageshack.us/img149/1292/slikaoh5.th.jpg

domy_os 22.09.2006. 12:38

To je process od ZoneAlarma. Ugasi ga u trayu i probaj opet.

Veki-os 22.09.2006. 12:44

Jesi probao Hijackthis?

J@nos_Herc 22.10.2006. 13:18

bok. imam opet istih problema na drugom kompu ali vise nemrem naci ewido za skinuti s net-a (jedino neka verzija s avg-om, ali se bojim to stavljati da mi se ne bi klao s NOD-om)
pa ak ima tko onaj stari ewido, i htio bi mi ga poslati, nek se javi na PM da mu dam mail...
HVALA

tutix 22.10.2006. 13:50

AVG Anti-Spyware (klik)

To ti je to, valjda je AVG kupio Ewido pa se sad zove drukčije, piše da je poboljšana verzija Ewido AntiSpyware. Tu ti je trial za skinut.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47.