![]() |
LCD monitor i zvucnik
dali smije stajat zvucnik odma pokraj monitora ili na monitoru?dali se moze sta ostetit?
zvucnici su z5400 |
ne kužim kako misliš stvait zvučnik na LCD...:confused: ali pored naravno da smiju bit...samo nemoj subwoofer stavljat preblizu jer bi se ekran mogao trest, što nije dobro.
|
meni sateliti od x230 stoje tocno pored monitora na stolu i ne vidim razlog da bi smetali
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni centralni od X-530 stoji na CRT-u i ne vidim nikakve smetnje i sl.
|
Ma to su uglavnom mali zvučnici sa malim magnetima pa nemaju utjecaja, ionako nisu priljepljeni na ekran već su na svojim stalcima tako da...
|
kakav god da je magnet (mali,veliki...) nije važno jer bi smetao CRT-u da nije OKLOPLJEN!!I bilo bi malo kretenski radit zvučnike za komp koji nisu oklopljeni..drugo su linije,pogotovo starije....
|
najbolje ti je subwoofer stavit dolje na pod a zvučnike na stol i nemaš problema...samo gledaj da se stol ne trese previše...i da LCD-u ne smetaju zvučnici dok CRT-u smetaju i to jako....
|
Ako su zvucnici magnetski oklopljeni, nema veze kak su veliki, nece smetat monitoru. Osim tresnjom eventualno...
Imam doma floorstandere koji su oklopljeni i stajali su jedno vrijeme do telke i nikakvih problema... ;) (osim kod glasnijeg slusanja - tresnja) Mali sateliti od komp. zvucnika su vecinom oklopljeni i ne tresu, te ih bez brige mozes stavit na/do monitora. |
e hvala ljudi,znaci nemam problema s tim...jer znam dok sam imao CRT,i cim malo podebljam bas slika pocne 'plovit'po ekranu:) ....nadam se da sad nece
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |