![]() |
ICQ Zamjena!?
Neki prog koji bi mi zamjenio icq a da nije miranda, trilian ili gaim, nešto kao klasični icq ali da nema reklama, da mogu blokirat promjene pozadina, fontova, slanje smajlića svakojakih itd....
|
-Mozda msm ili Skype!: evil :
|
probaj Trilian .......... ali ipak icq koristim od prvog dana kad sam dobio komp tak da mi je to obvezan program........
|
Uzmi neku stariju verziju, 2002 recimo...
|
miranda ti je a way to go :)
|
kako volim odgovore ko ovi gore a čovjek baš kaže ne miranda :)
msn, ispunjava navedene uvjete i dost ga ima. |
kakav msn?? pa nemoze msn zamijeniti icq? msn je msn.....
|
kaj briješ? isti k samo kaj nisu brojevi neg brojke adrese usera. i nema reklama može blokirat slanje pozadina fontova i glupih smajlića.
|
covjek hoce koristit ICQ samo treba neki program koji bi zamijenio originalni a da nisu oni koje je naveo. tako da mu ostanu svi kontakti.
no pored onih koje je reko da nece nema boljih..... |
ICQ 2003b pro, nikad boljeg nije bilo. smece od petice sam imao cca 4 minute instalirano...
|
Citiraj:
|
nisam znao da je starija verzija ICQ-a (u ovom slucaj 2003b) kompatibilna sa 5-icom :eek:
|
hehe... pa i nije... nema sto biti kompatibilna :D
ili imas jednu verziju, ili imas drugu. a tvoj icq#, lista usera, ignore lista, visible/invisible lista i sve to, je na serveru... |
Citiraj:
i ja volim isto ovakve odgovore a covjek je trazio zamjenu za icq znaci nesto sto je icq :) uglavnom po meni ti je mirandu najlakse nauciti pameti :) tj optimizirat ju ak ti smeta icq. |
Citiraj:
|
miranda, jedna jedina :D
podrzava sve moguce protokole, nije gladna resursa...ma milina. :) |
Citiraj:
|
istina je da sam malo subjektivan. ja sam na 2003b pro otkad je izasla, prije toga samo bio na 2001 i 2002 mislim.. ne sjecam se vise tocno.
|
instalirat ću 2003b, samo dal ima netko onaj patch da mi makne reklame s njega, imao sam to davno!?
|
sve sam sredio
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |