![]() |
2pac mtv snimka
znam da je long shoot, ali da nije možda netko snimio u petak u 23h emisiju o 2pac-u što je bila na mtv-ju... ako netko je neka se javi, bio bi mu jako zahvalan...
|
Citiraj:
RESPECT velikom talentu! |
Uvrstite i mene u spisak :D
|
Citiraj:
točnije 10 godina i 6 dana... uf kako sam popizdio kad sam vidio u jutarnjem listu članak da je umro 13.09.1966... da jako lijepo, rođen '71, a umro '66... ako netko slučajno nezna umro je 13.09.1996, 6 dana nakon što je upucan 5 puta od strane nepoznatog napadača... Ali živjeti će u svojim pjesmama Until the end of time... |
I ja bih snimku :)
|
mozda mi frend ima. zagrizeni 2paker. longshot al bum ga pital.
|
aj pitaj,i ja bi tu snimku :)
|
count me in :D
|
Citiraj:
Ajde ga please pitaj... jel fakat tražim to svugdje... |
jutjubajte... sa malo određenijim tagovima od "2 pac"
|
Citiraj:
@Fleks - imaš pivu ako nabaviš :beer: |
da lik je bio car..u to doba sam slušai rap i metal..jer je rap valjao u to njegovo doba :)
|
rap nikad nije umro , pogotovo ak ne gledas mtv i slusas komercijalu , velikih umjetnika ima jos , poput gangstarra , taliba , epmd , onyx , mos def , pharoahe monch , i ostalo .
nisam gledao dokumentarac , sad mi je zao ,ali budem se raspitao ako je ko sa kvarta mozda snimao |
nije valjda da nitko nema...
tko nabavi ima biru od mene... |
Citiraj:
|
Citiraj:
sad je POP sve |
postoji razlika izmedju HIP-HOPa i RAPa. razlike su u nijansama, ali i u tematici o kojoj govore ovi slicni muzicki pravci...
jadan je ovaj svijet sa NAS-om i ostalim gej-ez mtv"zvijezdama" |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A Nas nikako nije MTV reper, Nas je jedan od 5 najboljih MC-a svih vremena. "And if you don't know, now you know nigga". :D |
Citiraj:
lol Nas je esctasy za žene, seks sa nimfomankom, Nas je sve rase u jednom čovjeku. .... |
budete li jos jednom bezobrazni zatvoricu vas u sobu sa Bubbom! being stupid is just wrong-for your ass!
http://ask.yahoo.com/20030325.html What most people don't understand is that there is a big difference between rap and hip-hop. Rap is the combination of emceeing and DJing, but hip-hop possesses four main elements: graffiti, break dancing, emceeing and DJing. There are subelements, too, such as the way one walks, talks and lives. As KRS-1 says, ''Rap is something you do; hip-hop is something you live.'' http://www.rapnewsdirect.com/0-202-258159-00.html |
Jel to bio neki dokumentarac ili šta? Znaš barem naslov?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I koje veze imaju sve ove price s 2pac-ovom snimkom ?? :beer:
|
Citiraj:
Citiraj:
Sto se tice Hip-Hopa i Rapa to je na neki nacin isto tj. usko povezano, jer je Hip-Hop pokret, a Rap je muzika tog pokreta. Ovo za snimku sa 2Pacom bi i ja htjeo, ali kad tad ce to doci na net, pa samo treba otici do torrent ducana i "kupiti" to :D |
Citiraj:
naslov točan neznam sorry... ali ću se raspitati da doznam sory zbog kasnog odgovora, ali šljakam po 12h dnevno sad... |
Da nije na MTV-u bio onaj dokumentarac "Ressurrection" ? Ako je ja to imam. :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |