![]() |
Znate li možda...
Znate li možda gdje se mogu nabaviti zaštite za ventilatore. Nešto kao na Enermaxovim napajanjima
|
Re: Znate li možda...
Citiraj:
|
Ja kupio u Chipoteci metalne za bočnu stranicu kućišta (2 otvora od 6cm za CPU i RAM). Metalni kao ti na toj tvojoj slici i bili su milim oko 20 kina zajedno. Ima ih i od 4, 6, 8, 12, ... te od šest komada dva sam platio oko 20 kn. Imaš i plastičnih koji su skuplji oko 13 kn svaki i ružni su kao da su grobaru s lopate pali.:D Kupio prije neka 2 - 3 mjeseca.:beer:
|
hvala vam - kupio sam ih i rade svoj (zahtjevan) posao
|
Citiraj:
|
Ta ti je dobra.Tak se meni strgale slušalice za discman, pa ja otišo u neku jadnu trgovinu i kupio nove za 10kn.Piše meni račun neka baba, a ja nju pitao koliko garancije.Ona meni kaže da pogledam na papir unutra, da to sigurno tamo piše!:D :D
|
Citiraj:
|
Prekjučer sam vidio u vitrini infogamadi u Otoku ružne i skupe roštilje koje prodaju kao modding opremu. A jedan plastični tako blesavo dizajniran (u obliku radijacijskog simbola) da zatvara polovinu površine. Valjda ako vent prejako puše da se proc neprehladi :D
|
:D :D :D :D :D
|
Citiraj:
Osim što je glup još je i skup :D (joj vidi rime)-63 kune |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
fora je imat neki strasni sig, tko ce meni napraviti nesto??:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bi ali neznam:gringo:
|
Citiraj:
a ovi koji znaju nece napraviti:rambo: |
Citiraj:
1. Instaliraj Dreamwaver 2. Napravi tablicu 3. Upiši komponente u tablicu 4. Odaberi boju za bordere i background 5. Sav HTML kod preseli u jedan red 6. Copy/Paste metodom preseli kod u polje za sig 7. Uživaj u sigu:beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
vo se neodnosi samo na tebe nego na sve ciji sigovi zauzimaju pola monitora.....deca, oladitite se, nikako da kkuzite da poanta drzanja konfiguracije u sigu nije "vid sta ja imam" vec da to nemoras pisat svaki put kad je bitno..........html sig je ok ali ima ljudi koji su ga napravili ok i malog a ovo vase se pretvara u sprdnju, vecini su sigovi duzi od ukupnog teksta kojeg su na forum napisali od samog pocetka |
Ako oćeš tablicu onda treba zauzimat pola ekrana.
U to što se neki nemaju čime pohvaliti ne ulazim:D BTW - zna li netko može li se u HR nabaviti Xaser 3? |
Daj marac miči taj sig!
|
Kako u dreamvieweru napravit da je tablica u boji?
|
Citiraj:
Tada se dolje postavi Bg color (pozadina) i Brdr color (boja linija) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ljudi sori ali ukusi za boje su vam ocaj...
cyberlord sig ti svijetli u mraku..onak ko radioaktivni stakor...ajd to malo potamni... a ti marac makni te gole zenske ili kaj vec iz bg-a od tabele...vise mi treba za tu tvoju sliku nego li za cijeli forum... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:40. |