PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pas mater .... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4706)

Paske 19.05.2003. 18:23

Pas mater ....

Pa dobro jebemu ne vjerujem :fuming:

Do jućer sam u vodenom imao tekućinu: 0,4 L dest. voda i 0,1 L alkohola zbog gljivica isl. sranja. temp: idle 38-39, full load 43-45 oC

Pupma poćela crkavati, pa je rastavih, popravih i ponovo pustio u pogon ..... obićna dest. voda 100% ---- idle 50 oC :eek: :fuming: :fuming: :fuming:

WTF , OMFG - FOF i comp i sve ........ JEBE*U MJKU KRVA*U MILO D*PE - kupujem PS 2 i laptop marke šrot

:fuming: :fuming: :fuming:

LorD ClockaN 19.05.2003. 21:03

Re: Pas mater ....

Citiraj:

Originally posted by Paske

Do jućer sam u vodenom imao tekućinu: 0,4 L dest. voda i 0,1 L alkohola zbog gljivica isl. sranja. temp: idle 38-39, full load 43-45 oC

Pupma poćela crkavati, pa je rastavih, popravih i ponovo pustio u pogon ..... obićna dest. voda 100% ---- idle 50 oC :eek: :fuming: :fuming: :fuming:

WTF , OMFG - FOF i comp i sve ........ JEBE*U MJKU KRVA*U MILO D*PE - kupujem PS 2 i laptop marke šrot

Smiri se malo, ovih dana je jako zatoplilo, pa možda zbog toga imaš višu memperaturu, ali kako vidim da ti je pre velika razlika. Skini blok, makni staru pastu, stavi novu, pogledaj da ti uopće teče voda kako treba, da ti nije možda ostalo mjehurića u radijatoru ili bloku.... :beer:

Možda bi pivo boljehladilo:D

Dragutin 19.05.2003. 21:31

Re: Re: Pas mater ....

Citiraj:

Originally posted by LorD ClockaN
Smiri se malo, ovih dana je jako zatoplilo, pa možda zbog toga imaš višu memperaturu, ali kako vidim da ti je pre velika razlika. Skini blok, makni staru pastu, stavi novu, pogledaj da ti uopće teče voda kako treba, da ti nije možda ostalo mjehurića u radijatoru ili bloku.... :beer:

Možda bi pivo boljehladilo:D

Ovo ti je prava ideja. Kako zagrijat pivu na athlonu!
Shit.
Dolazi ljeto. Intel i puno zraka. Smanjit brzinu i tražiti hlad.
To je savjet a ne grijat pivu nije piva rakija! :beer:

Paske 19.05.2003. 23:25

Ma čini se da je pumpica otišla - papa

ali kaj da se očekuje od 50 Kn pumpe :rolleyes:

ah neka ko ju Pinsla, kupit će budala drugu :gringo:

pinsla 20.05.2003. 19:54

Citiraj:

Ma čini se da je pumpica otišla - papa

ali kaj da se očekuje od 50 Kn pumpe :rolleyes:

ah neka ko ju Pinsla, kupit će budala drugu :gringo:

Molio bih objašnjenje u kojem kontekstu se to moj cjenjeni nadimak spominje??? I da li je to nehotično ili možda s nekim ciljem???:D :D :D

LordNitro 21.05.2003. 08:29

Re: Pas mater ....

Citiraj:

Ma evo, sad padaju kiše, hladno je , bit će bolje!

Paske 21.05.2003. 09:24

Citiraj:

Originally posted by pinsla
Molio bih objašnjenje u kojem kontekstu se to moj cjenjeni nadimak spominje??? I da li je to nehotično ili možda s nekim ciljem???:D :D :D
Ma samo nićim isprovocirana zajebancija :D
Pay no heed :beer:

BTW. ---- yup pumpa je dala sve od sebe i lagano crkava, treba joj hladan grob ( smeće ) , a meni nova guraćica vode :cool:

CyberLord 24.05.2003. 14:21

Citiraj:

Ma samo nićim isprovocirana zajebancija :D
Pay no heed :beer:

BTW. ---- yup pumpa je dala sve od sebe i lagano crkava, treba joj hladan grob ( smeće ) , a meni nova guraćica vode :cool:

Vidiš, milo dijete, da se ne treba živcirati i slati komp u 3 poslijepodne kad se nešto dogodi:D :beer:

Paske 25.05.2003. 16:49

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Vidiš, milo dijete, da se ne treba živcirati i slati komp u 3 poslijepodne kad se nešto dogodi:D :beer:
Kad bi svi ratmišljali ko vi stare rage još uvijek bi bio na zračnom :rolleyes:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57.