![]() |
HELP! Gainward nagradna igra
evo dobio sam u mailu ovaj link http://www.gainward.net/contests/
Sad je problem pogodit koje su to igre.samo znam da je 6. fear. ajd pomozite!: sweating |
2, je zoo tycoon 2
|
1. Battlefield 2
2. zoo tycoon 2 3. dunno 4. GTR: FIA GT Racing Game 5. Civilization IV: Warlords 6. Fear :) |
opa...idem u istraživanje...
tnx. veve |
još ostale 3 i4 ajmo!
|
mislil sam da je četvorka GTR al nije...neznam...
|
tri je možda neki rollercoster ili tycoon....
|
e da, to sam i ja mislil....makar nisam našel...neznam...
|
5. je obični Civ 4, a ne warlords. A za 4. ne bih rekao da je GTR jer nisam baš vidio da ima takvu kutiju GTR.
EDIT: Ispravak, 4. je GTR. Još samo 3. |
3.Baby Felix's ;)
Jel' 4-ka sigurno GTR ????? |
1.Bettlefield 2
2.Zoo Tycoon 2 3.Baby Felix's 4.?????? 5.Civilization 4 6.F.E.A.R. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Lista kompletna !!! 1.Bettlefield 2 2.Zoo Tycoon 2 3.Baby Felix's 4.GTR 2 ( http://www.exitcd.co.yu/images/Box/gtr2.jpg ) 5.Civilization 4 6.F.E.A.R. Navalite ;) |
Citiraj:
Mislim da bi to bilo to |
Svaka čast MadMan : goood :
|
kak sam znal !!!! hhahhahahhaa...čim sam vidio sliku prvo mi je pao na pamet GTR al za ovo 3 ne bi se NIKAD sjetil...svaka čast svima ;-)
|
i još je jedan slučaj zaključen;) thx svima i svima puno sreće
|
Također :)
Bilo bi lijepo da netko od nas dobije pa da imamo odmah jedan review :) |
Citiraj:
|
ajde sretno svima :D i neka netko iz hr dobije tak da se mozemo svi obradovati :D
|
meni bi baš trebala jedna u mojoj "kolekciji"....
|
Ako ja dobijem, ide na tržnicu za 1500kn :D:D
|
Nek meni posalju,ja kupio 3high enda u posljednja 2mj!:rolleyes: LOL
Ma ja bi dao i za 1400:) |
Ja bih je ziher prodao, nebih imao kam s njom... :(
|
22. je danas,pa se nadamo da je sutra izvlačenje dobitnika!valjda će bit ´rvat! ;)
|
25.-og je objavljivanje pobjednika...
|
i????da čujem,tko je dobio????;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Odustajem od nagradnih igri.
Stalno to igam na netu. Ove sam sam trazio 'ko budala i nasao. Nikad nista. Frend igrao dva puta. Jedanput dobio prednji (dio) blatobran impreze sa rellya sa potpisom solberga (mislim) jos blatnjavok. Uglavnom mrak poklon. Drugi put dobio komplet soundtrackova od valjda 30 hollywodskih filmova. To su jedine koje je igrao i dobio. Ja igrao siguno 100 puta i uvjek neko tesko nagradno. Nikad nista. Idem si pucat u glavu. |
Citiraj:
Od Whiskasa sam dobio 1/2 kg mačje hrane. Od Lacoste samo razglednicu sa testnim uzorkom nekakvog parfema. Sve u zadnjih 1 do 2 mjeseca. :D Trebali bi napraviti jedan thread sa linkovima nagradnih igara i masovno igrat. Po zakonu vjerojatnosti netko će od nas dobit, a i odgovori će biti točniji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:09. |