![]() |
kakva je ovo memorija?
kopajući po nabava.net naišao sam na ovaj keks rama:
Memorija TWINMOS DDR 512MB 400MHz PC3200 Samsung chip ..... u dućanu 'Optimum računala', gdje mu je cijena perverzno niska (203KN), pa me zanimaju mišljenja jel to uopće išta vrijedi i dal mi je to dobra (i jeftina) šansa da nadogradim rame na gigu? malo mi je to presumnjiva cijena, ali opet, ne treba mi neki brzinski prvak s obzirom da ploča uopće ne podržava memu bržu od 333mhz.... :confused: zahvaljujem. |
Dobar je to ram slobodno uzmi ;)
A kako piše samsung chip vjerojatno se radi o TCCC ili TCB3 čipovima BTW u Optimumu je nema koliko vidim |
prije bilo kakve ozbiljnije organizacije - telefon u ruke i provjeri, jer nabava.net cesto ima te "fantomske" komade hardvera, a i neredovito azuriranje cjenika prodavaca (namjerno?) snosi svoj dio krivice
|
Nabava izbaci ono sto u Optimumu imaju, ali oni su spori s ubacivanjem artikala u web-shop, zato nista nema...ali, svejedno treba nazvati, jer mozda moraju dovesti iz skladista... Iako ni to nije garancija, kad sam isao tamo kupiti napajanje, jedan lik je dosao u pol 6 i cekao jedno 40 minuta (koliko je dostava kasnila), da bi mu prodavac rekao da dostavljac nije pokupio u skladistu fotic po koji je lik dosao :D
|
hvala svima na odgovorima - u pon ću ih nazvati, pa ako imaju dotičnu memu vjerojatno ću skoknuti po nju, čime bih u potpunosti riješio pitanje rama za trenutnu konfu.... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |