![]() |
Koji Bluetooth dongle za mob?
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=23
dolje poglečte pod "bežična mreža" i recite koji je najbolji za Samsung D500 za povezivanje s računalom brzina prebacivanja uopće nije važna može li onda ovaj za 133 kn? imam USB 1.1 pa zato. Dođu li driveri nekakvi s time ili? U pon kupujem od frenda mob pa zato tražim savjete hvala ! :D:) |
meni je definitivno najbolji bluetooth stick od MSI-a. Prepoznaju ga svi programi (pcsuite,mobile phone manager itd itd) i najjednostavniji je za koristenje (desna tipka-send to-bluetooth i onda ispise uredjaje koji su spojeni ).
|
sve je to super i sexy al di to mogu kupit?
sad kad kažeš links il ve mil :D |
nije:D adm. bar sam ja tam svog kupio. a s tim msi-em mozes i kompove bt-om spajat.
|
Kupi ovaj "Bluetooth EPOX, BT-DG07A+, USB, 250m" - 140 kn, sigurno je najboljii najjači, lovi kao blesav, ne samo moj mob nego cijeli kvart + 2.0 je. Za tu lovu best buy.:clap:
|
Citiraj:
OK poslušat ću tvoj savjet ;P ISUSE 250m znači moj frend može se spojit na BT živi ono par ulica dalje? LOL? to je super: goood : |
Također preporučam Epoxov BT, odličan je. :)
|
ja imam neki noname i radi super, isto se desnim klikom šalje i prepoznaju ga svi programi. samo je bitno da ti dongle ima WIDCOMM drivere, mislim da se tak zovu. to su neki standardni pa ga svi programi prepoznaju.
|
chipoteka,D-lock dongle i s njima dodje vidcomm driver.
|
uzet ću epoxa hvala na odgovorima :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |