![]() |
da li je ovo moguce s mx 1000 misem
dal ja mogu svog misa na bilo koji nacin isprogramirati da mi jedna tipka u autocadu vrsi odredenu funkciju a ta ista tipka u 3d maxu vrsi drugu funkciju?
|
Neznam kako je konkretno sa tim mise ali na mx518 i 510 je moguce. Moras bas u cadu dodjeliti funkcije za pojedinu tipku...
|
a di u cadu
malo sam gledao po postavkama i nisam primjetio tu opciju budem sad detaljnije pogledao |
Neznam koji cad koristis ali avako je u 2006:
Odi na meni Tools ----> Customize User Interface U gornjem prozoru nadji mouse Buttons i Click (za obican klik sa tipkom), tu bi ti trebale biti izlistane sve tipke misa... U donjem prozoru imas popis svih komandi i kada nadjes odgovarajucu komandu koju zelis dodjeliti doticnoj tipki samo tehnikom "drag and drop" komandu na tipku misa i to bi trebalo biti to.... Malo se poigraj s time pa ces skuziti kako funkcionira |
U Auocadu - tools - options - user preferences
u ljevom uglu ti se nalazi meni za miša.... ako te još nešto zanima, pitaj.... |
:) cool, nasao sam
time smo rjesili acad al mi jos uvijek ostaju "problemi" s drugima aplikacijama al dobro, ak nema takvog programa - budem se prilagodio win some - lose some:) |
Citiraj:
|
U ACAD 2005 ima za izabrati windows standard behaviour i right click customization i još neke sitnice... ti si mu rekao gdje sam sređuje meni kada klikne desnim gumbom i sl...
|
da, ovo je samo za desnu tipku, a tamo gdje sam ja napisao mozes za sve tipke namjestiti funkcije
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:36. |