![]() |
brža mema u duall chanell
znam da ovo nije uobičajeno,ali nudi mi se geil 1GB memorije relativno jeftino,pa me zanima da li je moguće da stavim brži geil sa sporijim pqi u duall chanell,naravno da se posloži po sporijoj memoriji,ali da li bi radilo??jer pqi već imam a geil je stvarno jeftin,take MS bi onda izbacio
|
Cuj ako se sloze u radu,ne vidim razloga zasto ne bi geil sprije radio. Ali bitno je da se vole.
|
Radit ce to bez problema, ako ti se tolko isplati onda uzmi taj Geil.
|
znači nema problema,ok onda još samo da sredim detalje i kupujem,thx
|
Mogu radit, a i nemoraju, al u vecini slučajeva nema problema. Preporuka da probas prije kupnje
|
to me i muči,ne mogu probat,nadam se da će raditi,ali sada se nećkam da li da uzmem ili čekam neki kit 2*1GB
|
Citiraj:
Ali kako su ti ostali već rekli nište te ne spriječava da probaš... |
ma kakvi! dualchannel nece radit 99.9% sigurno! imo sam 2x256MB obje pqi i nisu radile u dc-u, a kak ce onda radit dva razlicita proizvodaca. odi na 2x1GB kit i bok.
|
Meni radi dual channel s 2x512, s tim da su razl. proizvođač i jos je jedna DDR400, a druga DDR333 i sve 5
|
znam da je bilo takvih slučajeva da rade,ali znalo je biti i neviđenih sranja,a u zadnje vrijeme su po dućanima 1GB ddr i kit 2*1GB postali rijetki i skupi,a nije baš da imam previše para za tu memu
|
Uzmi, ak radi super, ak ne prodaj. Ja bi tak napravil
|
ne znam vidjet ću još,problem je kaj previše ljudi ide na ddr2 pa nisam siguran koliko i se prodali
|
Dal ce raditi u DCu ovisi i o MBO a ne samo o memoriji, moja je mema na Abitici NF7 radila bez beda u DC a sad na Dual Sata2 nista od toga.
|
Citiraj:
|
nije toliko povoljno nažalost,mislim da se neću kockati,nije da mi hitno treba još rama,vidjet ću kasnije još što ću
|
Ja sam uredno drzao jedan noname modul od 266 mhz i kingmaxa od 400 mhz i sve je radilo za pet na dual channelu, cak je fino radilo i na 300-njak mhz sve skupa. : cheers2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |