![]() |
americka struja
curi mi je njen stari kupio laptop u AMERICI :D e sad dobila je adapter za 110 AC i cudni ulaz na njemu onaj americki. e sad mogu li ja tu stavit samo kao ulozak sto pravi da moze uci u nasu uticnicu? mislim hoce li se laptop sprziti jer je u americi struja 110 AC?
|
Morao bi na adapteru imati prekidač 110/230V. Ako to nemaš, kurenje je neminovno. Svi aparati namijenjeni za europsko tržište to imaju. Kosooki stavljaju na sve ali ameri ne. Moraju biti posebni.
|
provjeri i frekvenciju, u ameriki je 60 Hz.
|
Re: americka struja
Citiraj:
Jebiga malko teško riješiv problem :rolleyes: Ako je proizvođać standardan ( Dell, Compaq .... ) pitaj kod njih za neki adapeter :rolleyes: otherwise .... LOL :beer: |
Kupi neku (americku)montaznu kucicu i uz nju idu i amercki stekeri tako da si rijesio problem!
Ili se zalazi za GLOBALIZACIJU!:beer: |
Valjda ima doma utičnicu za brijači aparat. E baš takva treba.
Što odmah plašite jadnog malog gospara. |
kako ste me se uvatili zajebavat, zar nemogu ja kupit taj adapter u hg spota ako imaju laptope npr onda moraju imati i adapter za nase trziste sta ako imam laptop i izgubim adapter pojeo mi ga pas npr
|
Citiraj:
|
grr
AFAIK imas transformatore 220 na 110. zasto to nebi upotrijebio ? imas ih svugdje, recimo u chipoteki...
A isto tako, ako je taj adapter slican mom za Pocket PC (dakle kabl iz uticnice, pa neka kutijica u kojoj su valjda transformatori i sl. stvari, i onda kabl do uredaja) pogledaj na toj kutijici sto pise. Na mojoj npr pise input 110/220, pa sam samo ga upiknuo u 220 i radio je :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |