![]() |
Tražim PCIe grafu na posudbu
Nisam znao di da stavim ovaj thread, pa sam ga puknuo ovdje.
Situacija je ovakva - moja kartica ide na reklamaciju, i kako stvari stoje, neću je dobiti koja 2 mjeseca, možda i više. Jel ima koja dobra duša kojoj negdje u kutu stoji neko smeće od PCIe grafe, da trenutno ne zna šta će s njom, pa da je meni posudi tih 2 mjeseca? Kupio bih neku grafu, ali sam trenutno completely broke... Lokacija - Zagreb. Edit: Imam zalmana vf700cu sa strane, pa može zamjena =P lol |
Situacija je ovakva - moja kartica ide na reklamaciju, i kako stvari stoje, neću je dobiti koja 2 mjeseca, možda i više.
45 dana je zakonski rok da ti srede reklamaije :) |
Citiraj:
|
di saljes ? pa sta nemas tu zastupnika da ti to rijese ? o kojoj se firmi radi ?
|
XFX, u SAD, ovi u europi nece preuzet, jer je kupljena u americi i tamo je mora slati...
|
e steta , to su problemi . valjda bude dobro zavrsilo .
|
Pa ne mogu vjerovat da nitko nema neku x300 ili nešto slično da mu stoji sa strane.
|
..i moja iz siga je otisla prije 10-ak dana u microline-a pa jos nitko nista,sad sam narucio x800rx nabijem ih..
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46663
eto ti je za 100kn..objasni tamo o cemu se radi i mislim da ce ostatak oekipe odustati od kupnje.. ;) pozz da imam dao bi ti imam obicnu pci karticu :) |
Citiraj:
A PCI grafu imam i ja i radi - dok se komp sam od sebe ne ugasi zbog nje. Što je svakih pola sata. |
Hebote 450kn za poštarinu. Isuse to je punooo al gdje nije ni čudo.
Koja ti je grafa završila na reklamaciji? |
Citiraj:
|
Hebena:D:D:D
|
pa cek malo pa troskove postarine bi trebali oni preuzeti ako je grafa crkla u okviru reklamacije....
nekako si mi je*eno lose prosao kako god okrenem :( |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |