![]() |
Ruksak za lap 15.4"
|
OK izbor. Ima ga moja sestra. Nije bas neki top line od njih ali moze proci.
Inace targus rukasci su najbolji za prijenosnike. Imam ga ja, brat, sestra, cura.... |
Narucio sam taj ruksak u Ve-Mil-u, ali to sve traje i nisam bash siguran da cu ga na kraju dobit. Ima li negdje drugo za kupit?
|
Imaš u Metrou Case Logic na akciji od 14.9. za manje para od ovog tvog.
|
koji bi mi preporucili ruksak za 15,4" lap a da ga ima za kupiti u ZG jer nikak da mi oni iz ve-mila naruce targusa...
ak tko ima kakav i da je super zadovoljan s njim, nek javi... i cijena da mu nije preko 400kn... HVALA |
što mislite o ovom...
http://www.links.hr/index.php?option...9734fdea420332 takav isti u hg-šrotu je 399kn |
pomalo OT. jel velka razlika između ruksaka za 150 kn i 450kn iste firme? u čemu? (ne gledam dodatne stvari, nego kvaliteta i završna obrada).
|
meni rekose da su caselogic naj a sad...
kakav je taj iz metroa? |
ja kupio u HG Spotu targus, ali ne onaj koji sam postao nego neki drugi model (nemogu sad naci :D), ali evo linka na stranicu tog modela kod proizvodjaca. Zavrsna obrada odlica, odlicni materijali, sve detaljno obradjeno. Ja sam zadovoljan.:D
|
Citiraj:
ZX Mx me preklinje da mu dam ovu torbu. |
Da ne otvaram novu temu, sto mislite o ovom rusaku za laptop. Imam HP NX7400 pa bi bilo zgodno imat i HP rusak. Ako tko ima kakvu preporuku za drugi rusak(ekran 15.4) neka isto napise.
Pozdrav. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |