![]() |
Selenje podataka s hdd na hdd!
Kako najjednostavnije preseliti sve podatke s harda na hard?
Dakle trenutno imam 40 Gb hard podijeljen na tri particije i uskoro stize 120 Gb koji planiram isto tako podijeliti na tri (jedna velika poradi capture-a) particije, pa evo da cujem vase prijedloge.... |
Re: Selenje podataka s hdd na hdd!
Citiraj:
2)uz pomoc frenda dok on cita nule i jedinice ti ih pises na drugi disk 3) sam citas 1 i 0 i pises ih na drugi disk... 4)izmislis novi nacin i zaradis gro para... mislim kakav odgovor da ti dam na pitanje kak da preselim podatke s diska na disk????? |
pa mozda covjek nezna da moze imati dva harda odjednom unutra :D
|
Prije svega sam mislio na sistemsku particiju.
Znaci samo copy/paste i to je to! A selim podatke zato sto cu zadrzati samo jedan hdd. |
Citiraj:
Ma pukneš ih unutra i copy/paste ako ne mjenjaš matičnu itd, samo HDD i to je to... |
Re: Re: Selenje podataka s hdd na hdd!
Citiraj:
|
Ajde kaj zajebavate čovjeka,bando jedna:D
Pa skini si neki software sa stranica proizvođača harda. Evo-ja sam bio skinuo DiscWizard 2002 sa Seagate-ovog sitea,s njim možeš kaj hoćeš. Možeš ga prvo lijepo podijeliti kak ti paše,odabrati npr opciju da ti stavi novi HD kao boot+da ti lijepo iskopira sve sa starog harda na novi. Meni dela i na Barracudi i na starom WD-u. Samo si dobro prouči sve opcije da nebi bilo joj... :beer: |
norton ghost ti radi kopiranje i particioniranje, tak da mozes te tri particije sa 40gb diska prebacit na 120gb i usput odredit kolko oces da ti budu velke itd.
s druge strane, mozes uzet root i rescue diskete od nekog linuxa, i sa dd-om skopirat disk na disk. tu ces dobit bit po bit iste podatke, i naravno isti partition map, ali mozes kasnije rastegnut particije sa partition magicom, ili samo zbrisat zadnju, napravit vecu, i prekopirat podatke iz windoza. |
Citiraj:
|
jadan covjek sto ste mu ucinili :D ovako se osjeca zenska kad je siluje pet vojnika
|
Citiraj:
pa kaj su to tebi sve radili u vojsci...nije bilo cura blizu ili sta? :) |
nije mi greg dao :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |