![]() |
SLI MBO za Conroe ...
Kao prvo - molim bez Google i flame-a.
Daklem - gledam MBO za Conroe. Očito mi je za okeco zapela ASUS P5B , koju hvali i većina foruma. Međutim, neda mi se kupovati svako toliko novi MBO. Ima li koja konkretna matična, a da podržava SLI GFX? |
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe
|
P5WDH ne podrzava sluzbeno,ali da se rijesiti ;)
Sve sto je potrebno od alata su "SLI Hacked Drivers" |
joj nemoj nvidiju za intela...najbolje ovak kak je Mr. B reko...:D
|
@ Fish - NF 4 chipset, a kupujem Conroe ;)
@ Mudo - dobar odgovor - THX :D Već dugo se nisam s tim baktal, pa njet znam ^^ P5WDH - kad se stave driveri može koristiti oba PCI-ex u x16 ili spušta brzinu ?? |
spušta brzinu na 8x al mislim da to nećeš ni osjetit
|
da to se neće ni osjetit ali gubi se na preformansama kod starih drivera :)
Kako se priča uskoro bi trebali izađi modani 9x.xx |
Citiraj:
iskreno za sli hakirane drivere nisam znal...al znam da je jos od 955 chipseta moguce(cak i neki 945) |
Abit AW9 MAX
Ako njemmu radi onda radi.Takodjer vjerojatno sa hacknutim driverima http://www.xtremesystems.org/forums/...=113633&page=4 |
Citiraj:
|
Samo sto ima 1 pisljivi PCI slot...
|
Citiraj:
Koji mi ne treba : goood : Ipak - mislim da ce pasti P5B, a SLI će čekati neke bolej dane... Ipak - treba misliti na sve u početku, da nebi kasnije bilo kajanja :D Iako sam jako veliki fan Abita ... ebemu : giljotin EDIT: Mnego Nicko - vidim da imaš 6600 - daj malko info o OC :) |
Citiraj:
Sve ti je u SUPER PI threadu pri kraju :D |
|
: lol2 : pasivnjak na NB-u....pa to ce se uzariti i propasti kroz kuciste :D a SLI je cista glupost (kao i nevidija za intela) osim za onoga koji ne zna sto bi sa $$$
|
Citiraj:
|
SLi je zakon : DualWiel
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:55. |