![]() |
Fedorova zadnja borba (hehe)
|
ja sam totalno ispao van svih događanja u U fightu--
kako je prošao filipović, jel trebao imati kakvu borbu 1.9.? ili tako nešto, neki turnir? GP? ima tko video od toga..? |
|
to bas i nije friska borba od fedora
zuluzinho, smijesan tip imao je sanse sa fedorom ko tele kod mesara |
Citiraj:
Šteta je što se Fedor ozljedio u toj borbi. Evo i jedno pitanje jel ima tko Fedor vs Mirko borbu, želio bih to imati, ali teško to mogu pronaći. Jel može netko negdje uploadati? |
nekako gledajući Mirka, mislim da neće dobro proć...
spor je, zadiše se odmah.. nema eksplozivnosti... pretežak je koliko mi se čini... bio je puno bolji dok je bio 7-8 kg lakši |
Citiraj:
pa ima 34-0 rekord iz svog sela, tamo je sve potukao... sjedajući na njih.... :D |
Ako mu je trebalo za ovog vola 27 sec, ja nebih htio ni stati u ring. Već bi mi noge klecnule na prvom gongu i pao bih u nesvjest.
|
Citiraj:
crkao sam od smijeha! |
brijem da je bio u ufc-u, nisam ziher
a borci koji dodu iz ufc u pride su kante za nabijanje cast iznimkama don frye, coleman al i oni su vec postali kante u zadnje vrijeme kaj se mirka tice on si je utuvio u glavu da je prelagan i nabacio je 10kg izgubio je na izdrzljivosti, brzini i eksplozivnosti sjecam se njegovih low-kickova prije, sad nije ni blizu tome al ***iga valjda on zna kaj je dobro za njega evo jedan video "sa fedorom" ja sam se potrgo od smijeha http://www.youtube.com/watch?v=Aqgzb4xEL1o edit: a evo pravog fedora http://www.youtube.com/watch?v=YKVEQLgBAS4 |
Citiraj:
a i neki p2p zna to obicno imati ;) |
ne znam dali je zabranjeno na ovom forumu razmenjivati snimke fajtova ultimate fighta? to su klipići skuti s neta...pošto stvarno nitko nema autorska prava na njih...valjda..
|
a ovaj sherdog drzi brdo filmica i daje ih na freedownload pa znaci da se smije ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |