![]() |
naj 17'' lcd
Monitor će služiti i za igranje.
Dakle, radije ću dati par stoja kuna više, monitor je zadnja komponenta na kojoj želim štedjeti. Glupo mi je kupit najskupljeg sa cjenika bez pitanja za savjet. Hvala na svakoj pomoći, Roko |
Ja ti imam doma i prezadovoljan sam njim
Samsung 173P Plus 8ms PVA matrica Noviji model toga ti je Samsung SM770P 6ms PVA matrica A za igranje imaš SM 731BF 2ms TN matrica A zakaj nebi išel na 19" Lcd |
Je li problem pogledati zadnjih 30 threadova ovdje na forumu?
jer je svaki treći vezan uz LCD-e... ja bih dijelio bananke više na ovakve teme. ili ih ključao i brisao. živio |
Citiraj:
pa trenutno su LCD-i postali aktualni, mnogo ljudi namjerava kupiti a i nije bas jednostavno sa kupnjom posto se na mnogo toga mora paziti. |
sve to stoji, ali pobogu, svaki treći post je - Koji 17,19,21" LCD da kupim? "
je li problem malo pogledati najprije po forumu, a ne odmah puknuti novu temu?! |
Citiraj:
edit: Nemoj ići na 19'' budeš se kao ja samo razočarao, ne dobiješ više piksela, samo veču sliku: finger : |
Citiraj:
|
To stoji da je max rezolucija i na 17 i 19 ista 1280X1024, nisam nikad radil na 19" lcd-u pa neznam. Meni je 17" OK, al za starije ljude i ljude s slabijim vidom, Bolje je 19" jer je sve malo veće i ugodniji je rad.
Ako pare nisu problem onda 173P Plus ili SM770P, nebudeš se razočaral: goood : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |