PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Links Shopping! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46208)

Zmalamuth 06.09.2006. 20:12

Links Shopping!

Prije par dana se netko javio na forum kako je bio katastrofalno "poslužen" u Linksu i maltene je bio javno linčovan.

Pa evo nakon danasnjeg shoppinga sumnjam da cu tako skoro opet u Links.
Na kraju cu napisati i ime "ljubaznog" prodavača.: baad :

S tim da je ovo vec drugi put u 2 tjedna da mi se dogodilo isto. inače nebi iznosio prljavo rublje na forumu. I ne nisam plačen da pljujem po linksu i da ostavio sam nekoliko k kuna u linksu do sada.

1.Slučaj

Prije 2 tjedna sam dosao u links po coller za proc i grafu.
Prvo tražim AC Frezzer 7, prodavac odgovara da ga nema i da ce doci za nekoliko dana, Petak, subota nezna tocno.
Ja ok, sta sad nema, nema, nije smak svijeta.
Pitam cooler za grafiku iz siga X850XT i trazim zalmana on odmah krene Vf 900-Cu Led , ja kazem da me bas i ne interesira da mi kuciste svijetli kao božična jelka i da mi ne treba LED. I Usputno pitam za Vf 700-Cu jer me taj interesirao i nisam ni znao da su dobili "jači model. I kao kakva je razlika u veličini i performansama i Tip mene pogleda i mrtav hladan kaze tu ti je kompjuter pa si pogledaj na webu koja je razlika u cooleru. Ja gledam tipa i ne vjerujem, iza njega skoro na DOhvat ruke mu stoje oba Coolera i covjek se nije bio sposoban dignut i pokazat mi oba dva.
Ja se u Šoku kao sjednem za komp i po XY put gledam slikice coolera na netu. Frend bio samnom i samo se pogledamo u čudu kao "what the f...." jesam li ja u linksu ili hg-srotu ili ve-mulju.
I rekao ajde sta sad neda mi se komplicirat, uzmem Vf 700-Cu, tip tipka račun 5 min ja podignem cooler i odem.
Znači ja sam kao kupac dosao u dučan da potrošim neku lovu ali se prodavač nije ni sjetio da se potrudi i objasni mi prednosti skupljeg coolera i tako zaradi 100kn više. ok

2. Slučaj
danas sam išao kupit opet Freezer 7 kod kojeg piše dobavljivo u roku 24h.
I miš Logitech Mx518 kojeg sam bio uvjeren da piše da je raspoloživ.
I naletim na starog poznanika od prije 2 tjedna. Koji me pogleda preko pulta pogledom kao "koji k.... si me sad ti dosao j...".
I ja pitam za cooler AC frezzer 7, nema ga, jedini je u rijeci a necemo mi sad placat dostavu 50kn da bismo to vama dopremili iz rijeke.
Ja slušam i nevjerujem, frend pored mene u šoku,
Ja kao ajde šta sad "nije bed" i idem pitat za miša, naravno ni miša nema, ja kažem da sam siguran da sam ga vidio ujutro na webu, i čovjek meni pokazuje na komp sastrane i kaže "pokažite mi gdje ste vi to vidjeli". Kao on se sada svađa sa mnom tko je tu u pravu. (Kupac je uvijek u pravu!!)
Ja kažem dobro možda sam pogriješio i pitam kad če doći nova pošiljka, On odgovara neznam, ko zna, možda sutra možda za 2 tjedna. Naravno u rijeci opet ima, ali tko bu to sad naručivao.
Inače cooler i miš su oko 500kn zajedno 155+360kn.
Neču spominjat da sam mislio uzet i tipkovnicu Logitech G15 cca 590kn.
Znaci sveukupno 1100kn.
Na što sam ja zaključio da moje kune očito ovdje nisu dovoljno cijenjene i da sigurno ima drugih dučana u Zg gdje če znati cijeniti tih 1100kn puno bolje.
Otišao sam do ve-mulja i uzeo miša za 380kn i tipkovnicu u feniks-u za 460kn, potrošio cijelo popodne jer su oba dučana na suprotnim krajevima grada.

Ali ukratko to nije kvaliteta usluge na koju sam ja navikao u linksu.
da se razumijemo nisam balavac od 15 godina pa sad ispada da nemam pojma šta hoču pa sam došao zahebavat jadne prodavače.
Imam 25 godina i več 10 godina se bavim kompovima. I došao sa oba dva puta točno znajuči šta kupujem
Ali ovo nije način odnosa Prodavač-kupac.
I sumnjam da ču tako brzo opet navratit i Links.

I u drugim dučanima kad nisu imali robu na lageru su me ljubazno zamolili za broja telefona/moba i da mi se jave čim im roba stigne, i naravno onda su me nazvali za dan/dva-tjedan kad je roba stigla.
Jer ja sam bio spreman i unaprijed platit robu ili rezervirat pa kad dođe oni me obavijeste i ja dođem po nju.

Inače ime cijenjenog prodavača je "Hrvoje T......" zaboravio sam točno prezime od 13h ili 13.30h kad sam bio u dučanu do 18h kad sam došao doma nakon avanture putovanja trešnjevka-špansko-maksimir-centar.

P.S
Nadam se da nece biti bananko zbog ovog posta, jer mi nije cilj baciti FLejm na Links i njihovu kvalitetu rada i "egzotičnih" komponenti koje su bile nedobavljive prije nego su oni počeli sa radom izuzev naravno narudžbe preko stranih internet dučana.

Ali ovaj dio foruma služi i za hvaljenje dučana kvalitetnom uslugom i isto tako i da se upozori kad je ta usluga pala na niske grane.

pozdrav
marko

Fenix_zealot 06.09.2006. 20:22

e bolje im je da meni nebuju srali, jer bum ja naručil od njih komponente vrijedne 2k kuna

stuc 06.09.2006. 21:02

Ma ti si picajzla, razmžena reklo bi se :p

Slučaj 1. U kojoj to trgovini možeš gledat karakteristike komponenti po netu ?
Šta tebi prodavač kao "iskusnom" poznavaocu kompjutera ima objašnjavat razlike u coolerima ? Pa ti se baviš kompovima 10g !?? : bonker2
Bio bi sretiji da ti je počeo priču i uvalio skupliji , žališ što si dao 100kn manje ?

Slučaj 2. Sekira te kako te drugi muškarci gledaju ? Zapitaj se...

Citiraj:

čovjek meni pokazuje na komp sastrane i kaže "pokažite mi gdje ste vi to vidjeli"
Pa dobro ti je rekao, ako nečeg nema onda nema... šta bi sad ti da čovjek rodi ono čega nema na lageru ? Nije trgovac za pultom kriv što onaj tko ažurira ponude na netu ne radi svoj posao i ako čovjek zna da nečeg nema u trgovini ti bi svejedno kao kupac trebao biti u pravu ??

Sve u svemu NIŠTA konkretno ti ovdje u svojoj žalopojki nisi napisao osim što se vidi da si jako, jako naporan kupac i da si malo isfrustriran što nisi mogao u Linksu kupit određene stvarčice pa sad bez veze pališ vatru: bonker2

BrunoZG 06.09.2006. 21:07

vas je problem kaj od nekog ducana ocekujete nemoguce. meni je jasno da stanje u linksu na Webu i u realnosti nema bas nikakve veze.

Isto tak ne ocekujem da ce mi on nesto savjetovat a da ja to smatram da je OK.

dakle sistem kupovanja, nazoves, pitas telefonom jel ima , ak ima dodjes ak nema ne dosjes.

To se vise manje odnosi i na sve druge... jedino sto je sad ve-milu npr web azuran, dok je prije bio kao i linksov.

Iskustva do sad imam losa u ve.milu i hg spotu. U ve-milu sa isporukom krive robe a HG spotu sa reklamacijom card readera koji mi je unistio 2 kartice.
To mi se sad ne da nabrajat.

Al mi recimo smeta kad tu netko kuka , da ga se napada, i da gdin Vedran iz linksa nekome savjetuje na koji nacin treba rijesit problem.
netko ga bas zeli rijesit tako da napise tu . Ako netko napise kako je bilo, a nije placeni oglas ili kaj već, to je njegovo osnovno pravo da to napise. Moze dat i u vecernji ili Jutarnji, ako je argumentirano i da ce time dobit satisfakciju.

Fenix_zealot 06.09.2006. 21:08

lol pa ***ate, dobro tip veli da je usluga zeznuta, pa da dojdeš iz posla/škole skroz živčani tam i tak se nezainteresirano / tupo ponaša prodavač( ako naletiš na debila ) pa mislim da bi ga spljuskal

Fenix_zealot 06.09.2006. 21:10

a ako ja nazovem u links i naručim komponente za 2000 kuna to buju mi poslali, ili moram po to

stuc 06.09.2006. 21:15

Citiraj:

Autor Fenix_zealot (Post 516114)
pa da dojdeš iz posla/škole skroz živčani

Pa ne mogu vjerovat... šta vi svi nešto razmaženi ??
Ama nisam prodavač ali da jesam šta mene briga za tvoje duševno stanje kad uđeš u moju trgovinu : lol2 :
Da sam psihijatar ili psiholog onda bi mogli pričat o tome međutim ti očekuješ da prodavač na tebe djeluje terapeutski ? Da te smiri umjetnim osmjehom i nabrajanjem robe koja je na sniženju ili akciji ?

Citiraj:

pa mislim da bi ga spljuskal
Frajer u kvartu a ? : lol2 :

Fenix_zealot 06.09.2006. 21:19

ma to sam ja malo podržal vlasnika posta, nikad nisam bil u linksu tak da neznam, i daj mi odgovorite na pitanje gore

SRV 06.09.2006. 21:21

Vise puta je receno da se ne moze vjerovati njihovim podacima o raspolozivosti. To objesi macku o rep...
Ako nekog nesto zanima, nek pita Linksovce ne forumu ili nek posalje mail prodaji, to uvijek upali. ;)

stuc 06.09.2006. 21:30

Citiraj:

Autor Fenix_zealot (Post 516118)
a ako ja nazovem u links i naručim komponente za 2000 kuna to buju mi poslali, ili moram po to

http://www.links.hr/index.php?option...675e640fada992

Zmalamuth 06.09.2006. 21:34

Citiraj:

Autor stublina (Post 516108)
Ma ti si picajzla, razmžena reklo bi se :p

Šta tebi prodavač kao "iskusnom" poznavaocu kompjutera ima objašnjavat razlike u coolerima ? Pa ti se baviš kompovima 10g !?? : bonker2
Bio bi sretiji da ti je počeo priču i uvalio skupliji , žališ što si dao 100kn manje ?

Slučaj 2. Sekira te kako te drugi muškarci gledaju ? Zapitaj se...

Pa dobro ti je rekao, ako nečeg nema onda nema... šta bi sad ti da čovjek rodi ono čega nema na lageru ? Nije trgovac za pultom kriv što onaj tko ažurira ponude na netu ne radi svoj posao i ako čovjek zna da nečeg nema u trgovini ti bi svejedno kao kupac trebao biti u pravu ??

Sve u svemu NIŠTA konkretno ti ovdje u svojoj žalopojki nisi napisao osim što se vidi da si jako, jako naporan kupac i da si malo isfrustriran što nisi mogao u Linksu kupit određene stvarčice pa sad bez veze pališ vatru: bonker2

Sorry ali hoces mozda reci da Prodavac nemora poslužit kupca?????? : bonker :

Ja se bavim kompovima ali neznam napamet karakteristike cca 100 coolera za grafike koji se danas mogu u zagrebu.
I zato je tu prodavač u Informatičkom dučanu koji če mi u tome pomoči.
Možda Vf 900-Cu ima vanzemaljsku tehnologiju koja če mi držati grafiku na apsolutnoj nuli od 0 stupnjeva kelvina ali ja nisam znao da je taj cooler izašao van i da je on toliko močan.

Ja kao i večina ljudi volim vidjet stvar/komponentu prije nego ju kupim, a on nije morao ići na skladište da mi pokaže 2 coolera jer su stajali iza njega na polici.

I da razmažen sam ako očekujem da me prodavač pita šta želim kupit i da mi da savjet oko kupnje. Čovjek je plačen za to.

Ti očito ne?????????????????????:confused:

BrunoZG 06.09.2006. 21:37

TOTALNI OFTOPIC:

Zmalamuth jesi ti zaposlen ?

atha 06.09.2006. 21:39

Molim malo smiriti strasti, da se ne ponavljamo od neki dan.

Zmalamuth 06.09.2006. 21:40

Citiraj:

Autor BrunoZG (Post 516112)
vas je problem kaj od nekog ducana ocekujete nemoguce. meni je jasno da stanje u linksu na Webu i u realnosti nema bas nikakve veze.

Ja ne očekujem ništa nemoguće i ne ja nisam bio ljut zbog toga jer robe nije bilo, (pročitaj opet šta sam napisao) nego zato jer se prodavač ponašao koda ga boli k.... oču li ja nešto kupit ili ne. Ja nebi propao da mi je on rekao doći če roba za tjedan dana, mogu vam rezervirat robu pa vas obavijestit mailom ili neš slično. ja bi rekao odlično, mogu platit odmah ili dati "kaparu" pa kad dojde robe dođem po nju.

stuc 06.09.2006. 21:46

Citiraj:

Autor Zmalamuth (Post 516151)
Ja se bavim kompovima ali neznam napamet karakteristike cca 100 coolera za grafike koji se danas mogu u zagrebu.

Ti očito ne?????????????????????:confused:

Jes ti normalan, ja radim u vojsci:clap:

Neznaš karakteristike cca 100 coolera za grafike ? Joj, joj.. alaj ga drobiš..
Ni nema ih toliko od kad su se počeli proizvodit a ko jadan neznaš ništa o zalmanima koji su planetarno poznati. Vjerojatno neki hladi i djelove kompova u Nasi itd:D Nemoj drobit da neznaš ništa o zalmanima, reci si prvo potiho a onda sve glasnije : "ja sam "težak" čovjek..., biće ti lakše:)

Zmalamuth 06.09.2006. 21:46

Citiraj:

Autor BrunoZG (Post 516155)
TOTALNI OFTOPIC:

Zmalamuth jesi ti zaposlen ?

studiram brodogradnju.
Radim na faksu i crtam u proe u fušu.

I da znam kako je to kad te netko pila 365 dana u godini 8h na dan sa istim pitanjima.
Jer održavam i administriram labos na faksu.
I dogodi se da imam loš dan, ali nemam loš dan 365 dana u godini.

Zmalamuth 06.09.2006. 21:51

Citiraj:

Autor stublina (Post 516176)

Ni nema ih toliko od kad su se počeli proizvodit a ko jadan neznaš ništa o zalmanima koji su planetarno poznati. Vjerojatno neki hladi i djelove kompova u Nasi itd:D Nemoj drobit da neznaš ništa o zalmanima, reci si prvo potiho a onda sve glasnije : "ja sam "težak" čovjek..., biće ti lakše:)

Ajde pročitaj tekst opet polako, ako treba i više puta.

Pa čes onda shvatit na šta se odnosila zadnja rečenica,

evo ti hint:
"Volim vidjet komponentu prije nego ju kupim"

fanATIk 06.09.2006. 21:51

Citiraj:

Šta tebi prodavač kao "iskusnom" poznavaocu kompjutera ima objašnjavat razlike u coolerima ? Pa ti se baviš kompovima 10g !??

bilo bi normalno da prodavač, ako već nema pojma o razlici dva coolera, pogleda na netu i savjetuje kupca. prodavač NE MORA znat da li si ne/znalac kompjutera te koliko godina se bavi istima, i s obzirom na reputaciju linksa bilo bi lijepo da objasni. ja krajem mjeseca kupujem auto, i da mi prodavač u salonu na pitanje o razlici u opremama i motorima pokaže komp i veli; pogle si na netu kad već nisi do sad, bilo bi hvala i doviđenja, nisi ti jedini salon u gradu. navest ću i primjer od prije 7 godina dok sam kupovao dvd player. uletavam u dućan, radi treba, dobra. i pitam ja nju razliku između sonya 525 i 725. ona me blijedo pogleda i kaže: 725 vam je skuplji. i bilo je hvala, doviđenja. po tvojoj logici, ja sam bio glupan koji nije sam prije kupnje provjerio tehničke podatke i uočio razlike. a ona se ponijela sasvim profesionalno.

Citiraj:

ako nema, nema. al se može i potrudit pa saznat dali će i kad će proizvod bit raspoloživ. uzet broj telefona itd. naravno, ako mu je stalo da proda nešto.

stuc 06.09.2006. 22:02

Citiraj:

po tvojoj logici, ja sam bio glupan koji nije sam prije kupnje provjerio tehničke podatke i uočio razlike. a ona se ponijela sasvim profesionalno.
Pa ženska je bila barem iskrena !
Kao što ti ne možeš znati sve o svim dvd player-ima tako ni ona to ne može znat jer je trgovac , možda ni nema kompić doma pa da može u slobodno vrijeme čitat o razno raznoj tehnici...
Trgovci prodaju u trgovinama a ne stručni ljudi, to vam mora biti jasno.
Uspoređuješ auto i jedan običan cooler ?
Pa tako bi mogli u nedogled.., kako znaš prepoznat dobar paradajz na tržnici ? Jel pitaš kumicu kakve su mu karakteristike i dal je kisel ili ne ?

fanATIk 06.09.2006. 22:10

aha, dakle u svemu tome pohvalna je njezina iskrenost.
dakle ja sam glup jer od TRGOVCA tražim savjet o robi koju kupujem. kaj bi trebao, zvat 981?
od trgovca se očekuje (barem ja) da zna ponešto o robi koju prodaje.
pa kad si tako infantilan, DA, uspoređujem auto i cooler jerbo će mi i auto prodat TRGOVAC a ne japanac koji radi u toyoti.
da mogli bi tako u nedogled. i kumice na placu obično znaju kakva je roba koju prodaju. jerbo, može me samo jedanput zahebat, drugi put idem kod druge kumice.

Zvijerko 06.09.2006. 22:11

Moram priznati da mi nije jasno šta ste svi nahrlili na čovjeka. Naravno da može očekivati i daleko bolju uslugu od navedenog, a ovo navedeno (ako je istinito) se ne smije nikako dogoditi. Ja sam sto posto siguran da bih ja tu osobu ladno poslao u rodni kraj i tražio šefe da se tako ponaša. Ja se za svoje novce dobrano naradim, neka i on izvoli makar i pretvarati se da je presretan i susretljiv, za to je na kraju krajeva plaćen.

stuc 06.09.2006. 22:19

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 516202)
drugi put idem kod druge kumice.

: lol2 :

Hehe..
A gledaj, normalno je da trgovac koji prodaje auto zna o tome više-manje sve jer to je ipak uže specijalizirana trgovina i ozbiljnija je stvar u pitanju. Auto-kuće ipak obučavaju svoje trgovce i tako to...
Jedan Links, ve-mil itd... ima malo more komponenti koje nekad i nisu vezane za kompjutere. Pa u Linksu moš i torbice kupit ! Oću reć da toliko podataka o tolikim artiklima nitko ne može znati i to nije konstanta jer svako malo nešto novo izlazi.
Razmisli malo.

fanATIk 06.09.2006. 22:24

nisam ni tvrdio da mora znat sve o svakoj komponenti. ali u ovoj priči stvar je bila u tome kakav je bio odnos prodavač - kupac. po meni, vrlo loš. da je mene neko poslo na komp da tražim specifikacije, i da mu se neda dva coolera skinut s police da ih vidim, trenutno bi mu šefa zval.
nemojte ovo shvatit ko pljuvanje po linksu, ja sam tam dost para ostavil i uvijek sam bio profesionalno uslužen.

Zmalamuth 06.09.2006. 22:31

Citiraj:

Autor stublina (Post 516176)

Citiraj:

Autor stublina (Post 516216)
: lol2 :

Hehe..
A gledaj, normalno je da trgovac koji prodaje auto zna o tome više-manje sve jer to je ipak uže specijalizirana trgovina i ozbiljnija je stvar u pitanju. Auto-kuće ipak obučavaju svoje trgovce i tako to...
Jedan Links, ve-mil itd... ima malo more komponenti koje nekad i nisu vezane za kompjutere. Pa u Linksu moš i torbice kupit ! Oću reć da toliko podataka o tolikim artiklima nitko ne može znati i to nije konstanta jer svako malo nešto novo izlazi.
Razmisli malo.

Hej ali govorimo o "Planetarno" poznatim zalmanima, kako trgovac nezna karakterisitke Zalmana.: nuts :

:confused:
Znači da ono šta si ranije napisao ne stoji????? sad sam jako, jako :confused: :confused:

maxxp 06.09.2006. 22:38

imam utisak da mlađi naraštaj ima problema sa jezikom...teško vam je pričati.
I još nešto.Mislim da ste u Zagrebu razmaženi ponudom i brojnošću trgovina...pa izabrana trgovina po vašem ulasku mora biti hepy...
Pitam se, zašto pitanja koja očekujete od trgovca ne postavite sami...jel mogu naručiti?Kada stiže?Može rezervacija? Da mi kakav padobranac ne odnese iz trgovine prije mene.
Konkretno za slučaj Links.Zar nisi mogao pitati kad dostavljaju robu u Rijeku?Neka ti njihovo vozilo doveze željeni artikl po povratku u Zagreb.
Nama su takvi slučajevi svakodnevica u manjim mjestima.Nikada nije problem nešto naručiti iz Zagreba.Zašto bi bio problem obrnuto?

stuc 06.09.2006. 22:41

Citiraj:

Autor Zmalamuth (Post 516223)
Hej ali govorimo o "Planetarno" poznatim zalmanima, kako trgovac nezna karakterisitke Zalmana.: nuts :

:confused:
Znači da ono šta si ranije napisao ne stoji????? sad sam jako, jako :confused: :confused:

Pa kak će znat ? Dok si ti doma gledao na netu i topio se od milja kako su dobri,ljepi i super hlade taj trgovac je vjerojatno slagao 2 kutije istih na police pa ti eventualno može reći koliko su teški.
Još nešto, nigdje ti nisi u svom postu napisao da si tražio čovjeka da ti da sa police taj zalman da ga vidiš ! Pito si za perfomanse i po meni te čovjek sasvim ljepo uputio, iš na forum - pretraga pa čitaj. Šta da ti on kaže ako nezna ? Jes ti njega tražio da ti ga skine/da sa police ? Nisi, sjeo si zbunjeno za komp i gledao slike a pošto vidim da imaš jezik:D što ga onda nisi upotri***io tamo i tražio cooler u ruke ? Lakše ovdje kukat...

Šta ne stoji ?

Hamm 06.09.2006. 22:46

ja sam danas uredno poslao jedan mail u links u kojem pitam kada ce jedan minotr biti raspoloziv...

dobio sam totalno pristojan odgovor da ce biti raspoloziv za par dana :)

u ostalom..ako je lik bio tak bahat..kaj mu to odmah nisi rekao..? ili trazio šefa...to se lako riješava ;)

Zmalamuth 06.09.2006. 22:52

Citiraj:

Autor maxxp (Post 516234)
imam utisak da mlađi naraštaj ima problema sa jezikom...teško vam je pričati.
I još nešto.Mislim da ste u Zagrebu razmaženi ponudom i brojnošću trgovina...pa izabrana trgovina po vašem ulasku mora biti hepy...
Pitam se, zašto pitanja koja očekujete od trgovca ne postavite sami...jel mogu naručiti?Kada stiže?Može rezervacija? Da mi kakav padobranac ne odnese iz trgovine prije mene.
Konkretno za slučaj Links.Zar nisi mogao pitati kad dostavljaju robu u Rijeku?Neka ti njihovo vozilo doveze željeni artikl po povratku u Zagreb.
Nama su takvi slučajevi svakodnevica u manjim mjestima.Nikada nije problem nešto naručiti iz Zagreba.Zašto bi bio problem obrnuto?

Ja jesam pitao sve to, kao što i piše.
I kada če doći, i mogu li rezervirat i jedino je rekao da gledam na web pa nazovem.
Ja jesam gledao na web na kojem krivo piše "dobavljivo u roku 24h".
I ja bi čekao i duže ako treba, ali je prodavač imao šprehu "skini mi se s k.....".

I ovo je prvi puta da sam imao "problema" u nekom dučanu sa informatičkom dučanu.

Kad sam došao prije 2 mjeseca u autronic po monitor 22" obratio sam se prodavaču da sam došao po monitor, a pošto je monitor u velikom pakiranju nedrže ga u dučanu nego u servisu koji radi do 16h.
Ali ja sam se najavio da ču doči i oni su ga izvadili u dučan.
I ovaj vidi monitor ali nema nigdje R1 račun za njega i ostatka papirologije, i čovjek zove servisera doma di su papiri, i nakraju ispadne da su papiri kod tipa pored njega ali je ovaj upravo ispunjavao drugom kupcu račun, pa nije skužio čta tražim. Meni uopče nije bilo problem pričekat tih 10-15min da ovaj nađe di su papiri, i da ih nije našao došao bi sutra u radno vrijem servisa i pokupio monitor. Ali se prodavač potrudio oko mene kao kupca i to je smatram kako prodavač mora nastupit.

Meni u cijeloj priči nije problem što u linksu nije bilo robe koju sam tražio, do sada je links bio moj prvi izbor uvijek. Nego u Bahatosti i nezainteresiranosti prodavača spram mene kao kupca.

Ph03n1x 06.09.2006. 22:57

...kaj se tice stanja na webu..pa imate valjda telefon doma (ili ne? ) pa provjerite prije nego idete po komponentu...ili mailom, preko kojeg su decki iz linksa iznimno korektni

...u ove ''neljubaznosti i bahata ponasanja'' necu ulazit...ja samo znam da nikad nisam bio lose usluzen u linksu

Zmalamuth 06.09.2006. 23:03

Citiraj:

Autor stublina (Post 516237)
Pa kak će znat ? Dok si ti doma gledao na netu i topio se od milja kako su dobri,ljepi i super hlade taj trgovac je vjerojatno slagao 2 kutije istih na police pa ti eventualno može reći koliko su teški.
Još nešto, nigdje ti nisi u svom postu napisao da si tražio čovjeka da ti da sa police taj zalman da ga vidiš ! Pito si za perfomanse i po meni te čovjek sasvim ljepo uputio, iš na forum - pretraga pa čitaj. Šta da ti on kaže ako nezna ? Jes ti njega tražio da ti ga skine/da sa police ? Nisi, sjeo si zbunjeno za komp i gledao slike a pošto vidim da imaš jezik:D što ga onda nisi upotri***io tamo i tražio cooler u ruke ? Lakše ovdje kukat...

Šta ne stoji ?

Pa gore navodiš kako je Zalman planetarno poznata marka i čudiš se kako ja eto neznam sve karakteristike tog Planetarno poznatog zalmana.
A nije ti nimalo čudno što on kao prodavač nezna to...

Sorry ali pišeš previše gluposti i nisi nimalo doprinio ovom threadu, osim da potičeš flejm s stavom da trgovci nemoraju znati šta prodaju.
Pa bih te zamolio da se preseliš na news-e ili slična mjesta gdje se okupljaju trollovi.
Hvala.

@Atha
Sorry šta se ovo pretvorilo u flejm, ali očito neki neznaju argumentirano razgovarat, nego se samo "ko pijan plota" drže svog stava bez imalo argumenata.
Pa može ili lock ili eventualno do sutra pustit otvoren thread pa onda lock.
Hvala

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11.