![]() |
Nero 7 problem
Ovako, kad idem kopirati DVD sve je normalno do kad ne kliknem na copy. Onda mi se pojavi poruka internal error. Zašto se to događa? Molim pomoć.
|
Zato što je Nero 7 smeče.Stavi si Nero 6 i nečeš imati nikakvih problema.
|
Istinu zboriš ako govoriš o verziji Nero 7 onoj od oko 120 MG. Međutim Full verzija Nero 7 ipak ima nešto više od 500-600 MB koja zasigurno nije smeće ali problemi nastaju kad se ta verzija shareware ili demo instalira i mnogi ne znaju da traje samo 7 dana pa mislim da je upravo to razlog tvog problema.
|
Imao sam i tu Full verziju koja je isto puna bugova a to što ima 600mb je zbog svih onih gluposti koje ima u sebi za koje ne vjerujem da ih puno ljudi koristi.
|
Instalirao sam kod frenda neku 7-micu, mislim cak da je full i morao je brisat jer mi se sve otvaralo s njom... : baad :
Znaci filmovi, muzika, brijem cak i slike... Nije mi se dalo to rekonfigurirat pa sam stavio 6-ticu... Predlazem da i ti stavis Nero 6 jer je IMHO puno bolji od 7-mice... :) |
Prvo, ne deri si se u naslovu poruka (velika slova).
Drugo, daj nađi neki normalniji avatar. Sad sam ručao. Treće, skini tu sedmicu kako ti i ljudi kažu i stavi 6. Ili Wionon CD. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |