![]() |
Koji driveri na ovu grafu(Nvidia)??
Uzeo jučer ASUS Extreme N7600GT/2DHTV, GeForce 7600GT, 256MB DDR3, dual DVI, TV pa pošto sam prvi put uzeo Nvidiu kod grafa,zanima me koji su najbolji driveri za tu moju novu grafu??
HVALA! |
Imam istu tu grafu i koristim najnovije službene drivere. No, znam da drugi spominju TV-out bug sa 9x.xx serijom driver-a (ne dozvoljavaju promjenu aspect ratio sa 16:9), pa ako ti treba TV-out, a imaš 4:3 TV, onda bolje uzmi neke starije (iako ovi iz serije 9 imaju podršku za PureVideo - nVidijin MPEG2 codec optimiziran za nVidia grafičke kartice)
Takođe, postoje XTreme-G i slični driver-i koji za osnovu uzimaju službene driver-e, pa ih optimiziraju za veće perfomanse ili bolju kvalitetu prikaza. Ako malo prosurfaš ovim podforumom vidjećeš da se većina zaklinje da su XG 85.96 najbolji driver-i po mišljenju većine. Uglavnom, evo ti malo linkova: nVidia zadnji službeni driveri (91.47) XTreme-G drivers Omega drivers - malo su stariji, čini se da ne izdaju nove drivere već neko vrijeme Također, pročitaj si ovo. To je review službenih, te XTreme-G najnovijih driver-a (kojima su, BTW, kao osnova poslužili ASUS-ovi driveri). |
Citiraj:
|
mislim da te omege ne prepoznaju geforce7XX0 seriju,trebaju ti driveri 9X.XX ili 8X.XX
|
Kao sto sick_boy kaze, probaj najnovije 91.47.
Evo, ja sam se neki dan zaj....s par drivera i uocio da su mi noviji redovito davali manji score u 3D markovima i manje fps-a u Oblivionu . Originalni s instalacijskog CD-a 91.27 se ipak najbolje zasad ponasaju (bar na mojoj graficki) nego 91.31, 91.36....bez obzira na bilo kakav OC. Skinut cu i probat ove nove 91.47 pa cu vidjet kako bude. Edit: ma suck! izgleda da su kod mojeg slucaja 91.47 stvoreni za 3dmark...u igrama ipak nesto manji framerate nego sa starijima... Njeee.... |
valjda su opet novi izašli 91.48 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1484
jel ima netko isklustva sa NGO NVIDIA Optimized Driver 91.47? |
ne bih znao da tu specifičnu verziju ngoa,ali u zadnje vrijeme im pada kvaliteta,sada su najbolji driveri za nvidiju po mom mišljenju ztweaked i xg
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:40. |