![]() |
seduction seminari
|
da je svastara postala flejmanje i pozornica za jako zanimljive teme!!!!!!.......:eek:
|
Citiraj:
|
A dobro... Kad počinju ti treninzi? :D :D :D
|
pa ono ja imam par standard uleta koji uvijek pale:
daj picke znam da je imas e mala prodajem spermu ugradnja je besplatna :D :D :D oš da ti poskakljam pupak iznutra si za pizzu i sex (šamar) kaj je ne volis pizzu? a sada ozbiljno frend mi je pricao o tome...mm..cuj ak si nemres naci normalnu curu bez ovog tecaja..onda ga hebi.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kontaktiro sam ih i kazu da ce biti besplatno predavanje pocetkom sljedeceg tjedna, tocne informacije ce bit na webu....
hmmmmmm pa dalo bi se to otic pogledat.... kaj vi mislite? |
Citiraj:
Ako imas preko 17, uzmi 200kn i ja te u subotu otpeljam na jednom mjesto. Ako izadjes bez komada ja ti dam 500kn. Za***i nekakve seminare, knjige statijaznam gluposti o zavodjenju. p.s: naravno prvo pokazi svoju sliku jel cuda hmmm. ipak nisu moguca :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
200 kn, pa ja ne radim, ja hocu curu osvojit svojom osobnoscu,samopouzdanjem,karakterom,duhovitoscu a ne novcem....
ako mozemo izac normalno (50 kn ) onda da ,ali 200 kn za jednu vecer je previse.... tam pise da za zavodenje cura netreba novac.....to hocu ajd javi se na PM pa da izademo van da ja vidim kak ti to radis?? |
nimfo care samo trebas samopouzdanja i malo se sredis i gotovo ono jos nisam vidio lika koji si nemoze naci curu ako se potrudi malo...
|
znas kak se samopouzdanje dobije?
popij si nekaj, al ne previse znam da kod mene djeluje :beer: edit kad kazem da si nekaj popijes ne mislim na gusti il vocko..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se tice izlaska van nemas beda samo ja to vise ne radim jer sam trenutno u sretnoj vezi ali napravit cemo iznimku. ;) Posalji na pm broj telefona pa te zvrcnem pred vikend i ides s nama. |
marac saves the day :D :D :D ja cu umrijeti :D
|
Samo nemoj sa njim u swifta uc :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |