![]() |
Koje je bolje?(kućište)
Koje je bolje:
Antec Solution SLK3700AMB ili Avance Server B030 Black Thunder i koliko mjesta za ventilatore ima Antecovo kućište jer ekspertovci nisu napisali kad su radili njegovu recenziju? |
Re: Koje je bolje?(kućište)
Citiraj:
Naravno, mozda se netko i ne slozi sa mnom, ali mislim da Antec ipak ima dosta prednosti nad Avance, ako nista drugo zbog napajanja, a i inace je kvaliteta i zavrsna obrada bolja. Antec ima mjesta za ugradnju 2 ventilatora, sto na prvi pogled moze zvucati malo, ali ako se sjetis da su oba 12cm, mislim da tu svaka sumnja u efikasnost hladjenja otpada (a i to se moglo procitati u clanku :) ). I ne zaboravi da i napajanje ima dva ventilatora. |
Još u popis dodajem
MIDI Tower CHIEFTEC Dragon Blue DX-01BL-D jako lijepo kućište.Sada je pitanje slijedeće koje je kućište bolje od ova tri: MIDI Tower CHIEFTEC Dragon Blue DX-01BL-D, Antec Solution SLK3700AMB ili Avance Server B030 Black Thunder? |
Citiraj:
|
Moj redoslijed je sljedeci:
Antec Avance Chiftech Uzivajte:beer: |
Citiraj:
opis Antec-ovog Performance Plus View na PCE, jer je isto kao i Chieftec. mislim, nije to lose kuciste, ali... |
Citiraj:
|
ma samo home-made,ovo ostalo ne pusim...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koje ti kućište imaš?
|
sad ce ti zed reci da ima pleksi kuciste koje jos nije dovrseno, ali kad dovrsi da ce sve poslikati i onda postati:D
:p |
Citiraj:
|
Samo se vi valjajte od smijeha. Vama slike sigurno necu poslati, gamad jedna... :D
|
Daj pošalji, ja sam tvoj obožavatelj!:D :D :D :D :D :D
|
Citiraj:
|
Ma pošalji, da vidimo što z3D može napravit!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |