![]() |
Preslabo napajanje za grafu ???
Neznam sto se dogodilo, ali imam osjecaj da je tagan postao preslab.
Kod paljenja kompa, se svi ventovi u boji i sba hladenja koja svijetle upale, ali kada dode kod onog dijela gdje pregledava graficku, svima padne intenzitet svijetla i ventovi pocnu slabije hladit, dali to ima veze sa grafickom, napajanje ili bIOSom |
Koji Tagan?Koliko W?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ali ne kuzite. Samo na pocetku imaju svu snagu, a onda opadne i to drasticno, do tog nivoa da se ledice u kompu ne vide dobro. Mislim imam ledice u hladnjaku od vodenog i u pumpi i jednostavno se ne vide.
|
Citiraj:
To se pojavilo kada si stavio tu 7900GT? |
Tagan 420W, da kada sam stavio 7900GT
|
ne bi smjelo biti napajanje,imam sličnu konfu,a slabije napajanje i nemam problema
|
tesko da je napajanje , osim ako se nije pokvarilo , jer preslabo nije ziher .
modaz i ploca ? |
Citiraj:
|
ček koliko ti dugo imaš tu DFI?
pa znaš da ona na početku zavrti ventove na 12v a onda ih spusti na određeni broj okretaja ovisno o temp stavi u BIOSU da se vrte na 100% već od 25°C pa vidi onda Ali ta grafa ne troši toliko struje vjeruj mi A to kaj staviš CPU na 1,375 a bude 1,350 nije do napajanja već do ploče tj do regulacije na ploči...ona undervolta a ne napajanje :D |
1 godinu i par mjeseci :)))
Pa znam da zavrti na full, ali su mi ledice prije jace svjetlile. 100% A znaci maticna undervolta, a napajanje nema nikakve veze ? zanimljivo, svakim danom nesto novo saznam :D Dobro rjesila se misterija moze lock cheers wolverine :beer: :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |