PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koliko puta ste se predomislili.... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46072)

tomasini_ 04.09.2006. 23:54

Koliko puta ste se predomislili....

kad vas je neka aplikacija, nakon što ste pritisnuli EXIT, pitala "Do you really want to exit"?

Matth€w 05.09.2006. 00:01

Previše njih, ako se mene pita... kojih 95%...

Ja takve aplikacije, ako ih ima, ubuduće gasim s ctrl+alt+del, end process now:D

Codiac 05.09.2006. 13:49

predomislio mozda jednom u zivotu da nekazem nikada :D

i da je*eno me nervira to dali stvarno ali stvarno ? onak lolcina

G0RKI 05.09.2006. 13:53

Citiraj:

Autor tomasini_ (Post 514484)
kad vas je neka aplikacija, nakon što ste pritisnuli EXIT, pitala "Do you really want to exit"?

Stane na prste jedne ruke : roller :

Andeo 05.09.2006. 13:59

To je super stvar, evo primjer nas software koristi 80% ljudi koji ne znaju nista vise od osnovnog koristenja racunala a i rad sa misem im je problem pa se zna cesto desiti da kliknu x ili nesto drugo, npr delete kad ne treba i ako nema takve provjere sav rad može otiči u nepovrat. Ako izlazis a nisi snimio također da te pita, to je potrebno u prof. softwareu i moje je razmisljanje da software bez toga je loš jer nikad se nezna zbog cega mozes slucajno unistiti cijeli dan posla a ovako si barem zasticen malo. Isto tako auto-backup koji je prisutan u mnogim novijim softwareima koji bez obzira sta ne snimas drzi save datu u temp fileu kojeg svako malo refresha(ovisi o podacima i moze se filtrirati samo bitno) pa onda kad se racunalo npr. srusi i dignes ponovno program te upozori da nije program prekinut kako spada i zelis li nastaviti raditi sa projektom koji je bio do tada otvoren.

De5tr0yer 05.09.2006. 14:08

meni je ***eno u SS2 kad te pita "Are you serious?" polomio sam se od smijeha:D:D : lol2 :

mat 05.09.2006. 14:26

slazem se s andeom... u office-u mi je to pitanje puno puta dobro doslo... ali je totalno nepotrebno u npr. utorrentu ili recimo u neri kad te pita "do you want to save this compilation?". nikad nisam skuzio zasto bi spremao to heh.

lol @ destroyer, ali sto je SS2?

rendula 05.09.2006. 14:28

Citiraj:

Autor mat (Post 514787)
lol @ destroyer, ali sto je SS2?

serious sam.

immortal 05.09.2006. 14:46

Citiraj:

Autor tomasini_ (Post 514484)

Nikad.
Najviše me smeta kad pokušam program ugasiti desnim klikom na taskbar i close, a kad ono skoči poruka.. blink... Are you sure?

tomasini_ 05.09.2006. 23:52

Citiraj:

Autor Andeo (Post 514773)
To je super stvar, evo primjer nas software koristi 80% ljudi koji ne znaju nista vise od osnovnog koristenja racunala a i rad sa misem im je problem pa se zna cesto desiti da kliknu x ili nesto drugo, npr delete kad ne treba i ako nema takve provjere sav rad može otiči u nepovrat. Ako izlazis a nisi snimio također da te pita, to je potrebno u prof. softwareu i moje je razmisljanje da software bez toga je loš jer nikad se nezna zbog cega mozes slucajno unistiti cijeli dan posla a ovako si barem zasticen malo. Isto tako auto-backup koji je prisutan u mnogim novijim softwareima koji bez obzira sta ne snimas drzi save datu u temp fileu kojeg svako malo refresha(ovisi o podacima i moze se filtrirati samo bitno) pa onda kad se racunalo npr. srusi i dignes ponovno program te upozori da nije program prekinut kako spada i zelis li nastaviti raditi sa projektom koji je bio do tada otvoren.

Kuiš ono EXIT

Codiac 06.09.2006. 16:07

po meni profi alat koji nesprema projekt svakih 5 min automatski je govno jer to bi trbao raditi jel tko zna sta se moze desiti a ti izgubis npr nacrt necije kuce ?

tako da to je imho

atha 06.09.2006. 19:12

Kuim, ono - EXIT. LOL, ono, e.

Slazem se sa Andeom, dobra je to opcija za nespretne. A i meni se moze nekada zalomiti da nabrzinu izlupam enter ili clikcnem na exit, a nisam zelio, ovako me pita.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26.