![]() |
jeftilen fotić
Ovak... trebam hitno digitalni fotić.
može novi, može rabljeni, može vruće. nemam para, a trebam za fotografiranje hardwarea i eventualno neke ono amaterske fotke. dakle, ne treba sad 27megapiksela ili nekaj tak. ne znam... za sad mi se zdopao TRUST FamilyCam 500 FLASH (3,3 milijuna pixela) u HGspotu je kojih 600kn. dakle, nekaj u tom rangu cijene ili kvalitete... ono... jeftilen. preporuke, please |
vidio sam ovdje kod mene u vk da ima neki mustekov za 350/400 kn.....
sumljam da nesto vrijedi ali ako ti je do cijene u zg je sigurno jos jeftiniji |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja jucer dobio to tele i stvarno fino slika uzmemo li u obzir da je to ipak fontele! Slikice cu postati samo kad nabavim IC adapter! Inace mislim da s fotcem od nekih iljadu kuna nemozes fulat (bar sto se tice tvojih potreba) |
Re: jeftilen fotić
Citiraj:
Ovako: imao sam prilike taj fotic malo isprobat (onako na brzaka) i mogu t reci da i nije neko najsretnije rjesenje! Kako god da narihtavas postavke slika je "zamuljana" te samim time neprikladna za slikanje hardvera! Inace ako te to toliko ne smeta, toplo ga preporucujem! |
Citiraj:
sljedeci bi recimo bio umaxov po 603 kn......njegove sam slike vidio i nisu nesto lose...... i naravno sljaka kao web kamera i digtafon :D |
Po meni nista ispod nekakvog najjeftinijeg modela poznatijeg proizvodjaca.
Vidio sam slike od musteka, taj nije imao ni CCD nego C-mos a to je ogromna razlika.(Jako lose) Probaj mozda kupit nesto starije polovno sa ispod 2 M-ga pixela, npr plympus C-960 ili slicno. A sto se tice HG Spota....napisat cu svoja iskustva.. Poz! |
Kupi si neki PhotoClip.Ima ih svakakvih i svi su jeftini!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |