![]() |
Maxtor S-ATA300, 250 GB/16MB/7200rpm misljenje!
:confused:
Evo mislim kupiti hdd i posto nigdije ne mogu naci ovaj HDD 250.0 GB SEAGATE, 7200.10, Serial ATA II, NCQ, 16MB cache, 7200 okr/min tj nigdje nije dostupan zanima me sta mislite o ovome maxtoru nikada ga nisam imo ali znam da se grije i to dosta... nista samo me zanima kakvo misljenje imate o ovome hdd!: hello2 : |
s maxtorom nikad neznas na cemu si, inace disk je dost brz a i grije se dosta ...bolje si uzmi hitachia t7k250 koji je IMHO puno bolji (hladniji, brz je, mozes ga stisati) a kosta isto
|
O ovom konkretno neznam ali mogu ti reci da imam 300GB maxtora SATA I 7200/16MB vec pola godine i radi odlicno, istina, grije se malo vise ali ako nesto puse lagano po njemu nema problema. Sad sam kupio jos i 200GB ATA maxtora i za sada nemam nikakvih zamjerki...
|
Nemoj uzeti maxtora, preglasan je. Trese cijelo kučište!
|
Citiraj:
|
Poder toliko drugih diskova uzet maxtora je glupost...
Uzmi bilo koji drugi. |
Hitachi možda nema 16 Mb cachea,ali ga krase vrline tipa pouzdanosti,tišine i hladnoće ;)
|
slažem se sa kolegom, mislim da hitachi predstavlja najbolji izbor, no ni segate nije za bacit, ima 5g garancije i dosta je tih, barem sto se tiće 40 80 i 160 modela, jer sa njima sam bio upoznat
|
takodjer preporuka i moj glas za hitachi
|
Fuckas maxtor...to nije disk...uzmi Seagate 7200.10, Samsung, Hitachi ili WD...s niti jednim od tih neces pogrijesiti...
|
I samsung i wd su super diskovi, nije samo hitachi...a i seagate nije za bacit.
Uglavnom svi su bolji od maxtora... EDIT: nicko me pretekao :( |
A dobro, mozda maxtor i nije neki disk ali ja sam i h imao dosta u zivotu i niti jedan jedini me nije iznevjerio i svi rade odlicno (40GB ATA, 200GB Ata i 300GB SATa). A vidim da neki preporucaju i WD, e ja sam pak imao samo losa iskustva sa WD-ima tako da ih vise nikada necu uzimati, premda su mozda i bolji od maxtora...
Da je bilo za uzeti kad mi je trebalo nedavno hitno, uzeo bi samsunga sigurno... Eto, to je samo moje iskustvo i nista vise... |
Evo ljudi ja uzeo HDD 320.0 GB SEAGATE, 7200.10, Serial ATA II, 16MB cache, 7200 okr/min i mogu rec da je odlican, a i u pcchipu je predstavljen kao 1 ili 2 naj disk!: roller :
|
Ajde ubuduce kada netko nesto kupi da napise i par rijeci o tome, a da nisu "naj", "odlican" i "preporucam"....
Ugledajte se na Gabrea, taj sto god da kupi napise recenziju. Pohvalno! |
Evo da vam kazem temperatura mu je oko 44C - 43C malo je bucan ali nista pretjerano, zatim brzina: ja vidim veliki napredak u odnosu na ono prije sta sam imo a to je bio isto SEAGATE od 80GB sa 2MB cache! toliko od mene!
|
Sve Vas lijepo molim da ne podcjenjujete Maxtor-ove diskove. Ti diskovi su dobri kao i svi ostali, a i kvare se kao i svi ostali. U zadnjih 10 godina promjenio sam ih najmanje 6 ali isključivo radi kapaciteta. Od kako je Seagate preuzeo Maxtor, još su pouzdaniji, a što se glasnoče tiče ja osobno volim čuti disk kada mi radi, a ne da gledam ledicu i razmišljam što se zbiva. Bezobrazno je kada se nekog ko se odlučuje za kupovinu novog ili rabljenog HDD-a odmah sputava u kupovini Maxtora, a samo radi nekakvih pojedinačnih incidenata ! Pozdrav grupi.....
|
Citiraj:
...odlican razlog za kupovinu maxtora :rolleyes: |
Idem odmah po 2 maxtora da ih stavim u raid....
No sad ozbiljno...maxtori jedino mogu posluziti kao bufferi...da se na njima drzi page file ili sl. makar i za to ima boljih proizvoda.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00. |