![]() |
Intel bi mogao ukinuti i do 20.000 radnih mjesta
|
Baš čudno... : stoopid
Baš kad bi čovjek pomislio da će im ići bolje nakon izlaska Conroe-a... |
ma jos se nije stabiliziralo sve to skupa...potrosili su velike pare u razvoj i marketing...sad moraju negdje rezat
Citiraj:
|
Ocekivano,sad kad imaju trziste rezu troskove,dobra prilika za povratak na pozitivnu nulu (zatvorit vjerovatno ogromna potrazivanja,Core2Duo je kostao)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
nadam se da znas da intel pokriva preko 80% trzista procesora, a amd oko 18 % mislim...onda ti je valjda jasno zasto
intel je mnogo veca kompanija od amda |
Znao sam da je Intel veći od AMD-a (iako sam mislio da je malo manja razlika), ali promatrajući AMD-a kao konkurenciju Intelu, onda je AMD itekako velik rival Intelu, IMHO. Jer ne bi onda Intel otpuštao 20.000 radnika...
|
E sad vi raspravljate o potezima Intela. Imaju oni puno stručnjaka koji se bolje kuže u neke stvari i koji se donijeli takvu odluku. A sad zbog čega to je poznato samo njima. Mi možemo samo nagađati. Ionak meni osobno to ništa ne znači tak da se niti ne zamaram time.
|
Citiraj:
ja mislim da su losi potezi samog intela dosad to uzrokovali |
u coce 20.000 radnika van..uf uf uf..jako lose.
a dobro..vjerojatno ce to biti postrojenja u kini, indoneziji itd... sve u svemu lose i siguran znak da je intel malo zaglibio...tj.conroe mu se i nece tako brzo isplatiti jer amd puca u koljena s nisim cijenama :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
khm..flame..khmm...lock?
|
tocno je nedostajalo da se zakace aemedejac i intelovac...sad ce se pravdat ko je bolji procesor imao prije 8 godina...lol
|
Citiraj:
http://hr.wikipedia.org/wiki/AMD Pa cemu ti sluzi net!?? BTW, da ste vi proveli xx godina u Intelu i da sada dobijete nogu mislim da biste uradili ovo: http://www.faceintel.com/ |
Citiraj:
|
nego zao mi je ljudi .
sto se tice intel amd rata :D amd je napravio dobar proc i uj uzeo je ak se nevaram nekih 6% ali intelu tesko da to nest znaci kada drzi 80% uglavnom kao sto rekoh zao mi je ljudi . p.s. da se mene pita i mat i mad duke bi isli na hladjenje . Decki ovo nije ni mjesto a bogme nije ni vrijeme da se vrijedjate a jos manje pricate nebuloze |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |