![]() |
Temperatura MB
Na koliko stupnjeva se najvise moze zagrijat ploca a da ne izgori (ako uopce moze).
Prije mi je bila na oko 30 C, a sad prelazi 40 C (trenutno 43 C). Nadam se da nije glupo pitanje. :confused: :rambo: C |
Meni je sad na 35C (nikad nije bila na ovolko) ali je i soba na 30C. Da dobro ste procitali, przim se na jebenih 30 stupnjeva. :/
Inace je izmedu 25-30 C. |
Citiraj:
ovako.... 1.otvori vrata 2.izadji van 3zatvori vrata 4.ugasi pecnicu |
Pa danas je kod mene temperatura zraka bila oko 30-32 stupnja.
Prošla zima opet dođe ljeto a ja bez klime :D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
kod mene je danas bilo oko 25 unutra, vani 34 za par mjeseci se selim i tu novoj kuci sam netarao starog da malo utrosi u izolaciju..... danas vani 34 a unutra 20.......ko bog |
Ma ljudi vi ste amateri :-)))) meni je danas u sobi bilo rekordnih 32.3 stupnja. dva ventilatora rade aj mos se *ebat..
Topim se aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (sta mislie kako je mom kompu???? :mad: ) |
A sta ces, ja imam sobu s krovnim prozorom i sunce pici 7-8h direktno u moju sobu. Sad je soba na 28c, a ponoc je. :(
Sta bi dao za klimu. :( E da, jel zna netko kolko bi dosla onako, mala, rabljena klima? :D |
opa !
ma vidi vidi ko se vratio ! čim je ekipa počela jadikovati za gregom, ptica selica se vratila. zakon !
|
Svi ste vi amateeri izolacije. Mene fantastično izoliraju samo izolatorski materijali.
1. sloj. staklo - ožičeno 2. sloj. lim - najtanji na svijetu 3. sloj. iverica - 1 cm Piči sunce od 2.00 PM do zalaska na udaljenom horizontu. Dokazano bolje izdržavam visoku temperaturu nego moj komp. On pada oko 4.00 PM a ja i dalje mogu. |
evo sada je 00:21 i temperatura je 30.8
strava...e da stvarno zna li ko cijene nekih polovnih klima uredjaja? |
cuj ako se novi krecu od 3500-4000 onda su polovnjaci od 2000 ili manje pa nadalje ovisno o modelu, snazi i proizvodjacu
|
imaš na newsima neke jeftine ugradnje
|
... i da li ce riknut ploca???
|
Citiraj:
Ja kad bi ti rekao kolika je bila jucer temperatura na NB-u na EpoX 8RDA3+ ti bi se poceo krizat! Ali ipaknecu to reci, tek kad izadje recenzija! |
marac, hoces uzet onaj 1800+ onda?
I vidim da si malo nabrijavo proc, 230 FSB? :beer: |
Citiraj:
Ako nisi uzet cu ga ja! Sto se tce proca, da malo sam ga nabrijavao. Eto ploca je stvarno ludilo za overclockg pa stoga nije bio neki problem postici ovu brzinu makar jos nije bas 100% stabilno ali treba se jos malo postavkama igrat! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |